Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 30 Haziran Perşembe 2022

Astroloji

30 Haziran perşembe günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızla düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olun.

İKİZLER: İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler canınızı sıksa da dostlarınızın desteğiyle bu durumu kolayca atlatacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

ASLAN: Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

TERAZİ: Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Ölçülü davranışlarınız, sizi her konuda farklı kılıyor.

YAY: Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz yüksek ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, kafanızı meşgul ettiğiniz konuları ne yapsanız silemediğinizi göreceksiniz.

KOVA: Bir konuda yapacağınız değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Yerinizde duramıyorsunuz. İşinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

BALIK: Ele aldığınız konularda yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Paylaşımlarınız sayesinde kârlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.