Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 3 Temmuz Pazar

Astroloji

3 Temmuz Pazar Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ: Bugün işleri kontrol altında tutmak imkansız görünebilir, ancak hayatın size sunduklarıyla zarafetle başa çıkmaya çalışın.

BOĞA: İçinizden gelen değişiklikleri hayata geçirin ancak bugün hiçbir şey hakkında son kararı vermemeye çalışın.

İKİZLER: Bugün başkalarının sizden ne istediğini anlamak zor olabilir. İletişim kurmaya ve dinlemeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak verdikleri talimatlar veya sordukları sorular aklınızın kurcalamaya devam edebilir.

YENGEÇ: Başka birinin hayallerine dalmadan önce, kendi mevcut hedeflerinize ve değerlerinize bir göz atmanız isteniyor.

ASLAN: Başkalarından gelen eleştirilere karşı özellikle hassas olabilirsiniz. Kendine olan güveninizi aşılmaz bir kaleye dönüştürmeye çalışsanız bile, ara sıra kendinizden normalden biraz daha az emin olmanda sorun yok.

BAŞAK: Gününüzü mahvetmelerine izin vermek yerine, kendinizi dünyanın zirvesinde hissettiğiniz zamanları hatırlayarak güçlendirin.

TERAZİ: Hayatınızdaki birinden yardım istemeyi düşünün. Bir veya iki görevde rol alabilir ve sorumluluk sizi ayakta tutmaya yardımcı olabilir.

AKREP: Beraber olduğunuz insanlar bugün sizinle çalışmak istemeyebilir. Ne tür bir ilişki olursa olsun ya da genellikle ne kadar kolay bir şekilde bir araya geliyor olursanız olun, şu anda onların eylemlerini sizinkiyle koordine etmek gergin hissettirebilir. 

YAY: Düşünceleriniz ve duygularınızla temasa geçmek zor olabilir, gününüzü sersemlemiş halde geçirirken, sizden çok uzakta hissedebilirler. Kendinizi bu kadar odaklanmış hissetmediğinizde başkalarının sizi itip kakmasına izin vermemeye çalışın. 

OĞLAK: Konuşmadan önce bakış açınızı daha iyi şekillendirmek için kendinize biraz zaman verin.

KOVA: Şu anda hissettiklerinizin her zaman hissettiğiniz şekilde olmadığını kabul edin ve bu durumda zihninizin kalbinizi geçersiz kılmasına izin vermeye değer bir gün olabilir. Bu da geçecek.

BALIK: Bugün konuşurken kendinizi başkasının yerine koymaya çalışın ve evden çıkmadan önce aynaya bakmayı unutmayın.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.