Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 3 Haziran Cuma 2022

Astroloji

3 Haziran cuma günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Sizin idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz sert çizgiler çizen bir yapıya sahipsiniz.

BOĞA: Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşüncelerle bocalayacağınız bir gün. Son günlerde fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken hata kabul etmiyorsunuz.

İKİZLER: Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajı düşünüyor, yeni düzen kurmaya çalışıyorsunuz. İddialaşmayı sevmeniz güveninizin güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelerek özellikle eski konularla ilgili unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da yeni problemler artabilir.

ASLAN: Duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızın yoğunluğuna dur diyemiyorsunuz.

BAŞAK: Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün, yapılanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

TERAZİ: Bugün kendinizden başka kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

AKREP: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif olduğu zaman, enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeyi aşmamaya çalışmalı, gerekli atılımlara başlamalısınız.

YAY: İsteklerinizdeki fiziksel artış sizi karşı cinse karşı çekici yaparken, vazgeçilmez olduğunuz duygusuna kapılabilirsiniz Katılacağınız bir grup aktivitesinde karşılaşacağınız kişi seveceğiniz biri olabilir.

OĞLAK: Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar ortaya çıkabilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan mantıklı düşünmelisiniz. Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bugün girişimci yapınız öne çıkacak.

KOVA: Doğrularınızdan taviz vermediğiniz için bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar. Bugün tepkili davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız.

BALIK: Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olayların gündeme gelmesi ve kan bağınız olan kişilerin yanlış davranışları günlük işlerinizi aksatabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ayrıntılarla planlayın.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.