Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 28 Nisan Salı 2022

Astroloji

28 Haziran salı günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğü özleseniz de, bunu çevrenize karşı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenmek zorunda kalıyorsunuz.

BOĞA: Para kazanmayı seviyor, gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz. Gücünüzü ispat etmek için başlattığınız mücadeleyi seviyorsunuz.

İKİZLER: Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye ekstra ödün vermiyorsunuz.

YENGEÇ: Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için genelde yanlış tanınıyorsunuz.

ASLAN: Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz.

BAŞAK: İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve benmerkezci davranarak birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekte haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

TERAZİ: Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

AKREP: Maddi konularda açılmaktan yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermemelisiniz.

YAY: Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var. İhtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmamanız dedikodu konusu.

OĞLAK: Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Fakat kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz

KOVA: Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizdeki özgürlük duygusuna rağmen ayaklarınızın bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamaması ve kendinizi hâlâ bir yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız.

BALIK: Çalışma yaşantınızda alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Kişileri yargılamadan dinlemeyi öğrenmeli, her şeyi zamana bırakmalısınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.