Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 27 Mayıs Perşembe

Astroloji

27 Mayıs Perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

27 Mayıs Perşembe günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Geçmiş ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Araya mesafe koyduğunuz kişiler sizlerle yeniden irtibata geçmek isteyebilir. Konuşarak aradaki yanlış anlaşılmaları ve mesafeleri ortadan kaldırabilirsiniz.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Akrabalarınız ile ilgili maddi konular tekrar gündeminiz olabilir. Geçmişteki kırgınlıkları bir kenara bırakarak olayları çözmeye odaklanmalısınız. Sakin ve sabırlı olduğunuz sürece olayların hızla çözülmesine yardımcı olabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Kariyer hayatınızda kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isterken biraz gerçekçi tutum içinde olmalısınız. Ayakları yere basmayan hayaller içinde olmanız ileri de incinmenize sebep olabilir. Gerçekçi olun. 

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Duygularınızı yönetmekte zorlandığınız bir gün olabilir. Bu sefer kabuğunuza çekilip olaylardan kaçmak yerine çözmek için uğraşın. Attığınız adımlardan asla pişman olmayın. Davranışlarınız ile düşünceleriniz senkronize olsun.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Eski iş yerinizdeki çalışma ortamınızı özlüyor olabilirsiniz. Şu anki şartlarınız belki sizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Bu hayal kırıklığını tersine döndürmek sizin elinizde. Sabır ve özveriyle hareket edersiniz, samimiyet algınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Eski iş yerinizdeki çalışma ortamınızı özlüyor olabilirsiniz. Şu anki şartlarınız belki sizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Bu hayal kırıklığını tersine döndürmek sizin elinizde. Sabır ve özveriyle hareket edersiniz, samimiyet algınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Yapılması gereken işlerinizi erteliyor olabilirsiniz. Bugünün işini yarına bırakmak sizi gün sonunda mutsuz edebilir. Bu durumu yaşamamak için biraz daha gayretli olursanız işlerinizi bitirebilir ve içsel olarak kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Uzun zamandır öğrenmek istediğiniz yeni hobi alanlarınız için uygun bir zaman yaratabilirsiniz. Bu çabanız sizi yaşantınızda dinç tutarak kendinizi daha iyi hissetmenize vesile olabilir. Size iyi gelen şeylerin peşinde koşmaktan hiç usanmayın.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık 

Kendinizden kaçmak sizi kısa vadede mutlu hissettiriyor olabilir, fakat bu durum sizi gelecekte çok daha büyük mutsuzlukların beklediğine delalettir. Kendinizden ve olaylardan kaçmak yerine onlarla mücadele etmeyi öğrenin.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Geçmişteki ilişkiniz ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Yakın çevreniz konuyla ilgili düşüncelerini dile getirse de bu konuda sadece kendinizi dinlemelisiniz. Çevreniz değil kalbiniz pusulanız olsun. 

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız sizinle iletişime geçebilir. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğiniz görüşmeler ile geçmiş anılarınızı yad edip, arkadaşlığın o sıcak duygularını yeniden canlandırabilirsiniz.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Kariyer hayatınız ile ilgili geçmişte başarısız olduğunuz bir konuyu gündeme getirerek sizi üzmek isteyen insanlar olabilir. Bu tür insanlara ve durumlara prim vermek yerine işinize odaklanarak başarılarınıza prim verin. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.