Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 26 Mayıs Çarşamba

Astroloji

26 Mayıs Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

26 Mayıs Çarşamba günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Güne enerji düşüklüğü ile başlayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz düşebilir ve motivasyon kaybı yaşayabilirsiniz. Modunuzu yükseltecek müzikler dinlemek, size iyi gelen şeyleri yapmak, sevdiğiniz şeyleri yemek modunuzu arttırma da size yardımcı olabilir.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Gelir gider dengenizi değerlendirmek için bazı görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Borçlarınızı yeniden yapılandırabilir ve önünüzü daha net görmenize yardımcı olabilirsiniz. Kendinizi yıpratmadan süreci doğru yönetmeye çalışın.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Güne gergin etkiler altında başlayabilirsiniz. İçsel olarak yaşadığınız sıkışmalar birikerek patlamaya hazır bomba haline gelmenize neden olmuş olabilir. Olayları değerlendirirken objektif hareket etmeniz daha adil davranmanıza sebep olacaktır.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Yeni tanıştığınız yabancı kişiler ile güven sorunu yaşayabilirsiniz. Korkularınız hareket alanınızı kısıtlıyor olabilir. Korkularınızla yüzleşmekten kaçmamalı bu problemi ortadan kaldıracak girişimlerde bulunmalısınız.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Hayatınızda yeni bir yapılanma dönemine giriyor olabilirsiniz. Partneriniz ile yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlandığınız bu dönemde hüznünüzün tarifi de olmayacaktır.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Yakın çevreniz ile ilgili bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Ortaklık gerektiren veya birlikte projelendirmek istediğiniz düşünceleriniz varsa öğrendiğiniz gerçekler bu düşüncelerinizi askıya almanıza sebep olabilir.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Kariyerinizde değişiklik yapmak isteyebilir ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Ufkunuzu genişletme isteği sizi bambaşka yolculuklara taşıyabilir. Bunun için biraz daha fazla efor harcamanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Eğlence anlayışınız da değişiklik yapmak istediğiniz bir dönem olabilir. Artık nelerden keyif aldığınızı fark edemeyebilirsiniz. Kendinizi hassas ve duygusal olarak hissettiğiniz bu dönemi değişim yapma arzusuyla geçirebilirsiniz.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık 

Finansal düşüncelerinizi gerçekler üzerine inşa etmelisiniz. Hayali ve geçici düşünceler içinde olmak sizlere maddi kayıplar yaşatabilir. Somut kazançlar üzerine yatırım yapmanız ilerleyen zamanlarda size kar olarak geri dönecektir.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Özelinizi yakın çevrenize anlatmak isteyebilir ama bunu paylaşmaktan da korku duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissettiğiniz ve paylaşmanın iyi geleceğini düşündüğünüz konuları kendinizi zor durumda sokmayacak şekilde paylaşmak sizi iyi hissettirecektir.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Finansal yatırımlarınızı gelecek ile ilgili hayallerinize göre şekillendirmek istiyor olabilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekler üzerine inşa ederseniz kaybetme fikrini ortadan kaldırmış olursunuz. Ayaklarınızı yere sağlam basın.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Duygusal ilişkiniz ile gündemde olabilirsiniz. Mutlu olmanızı istemeyen kişiler arkanızdan bazı konuşmalar yapabilir. Bunlara takılıp üzülmek yerine mutluğunuzun tadını çıkarmalısınız. Duygularınızın konuşulanlardan daha değerli olduğunu unutmayın.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.