Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 25 Mayıs Salı

Astroloji

25 Mayıs Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

25 Mayıs Salı günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Gelir gider dengenizi korumaya özen gösterin. Finansal anlamda cebinizi yoracak harcamalardan kaçının. Maddi konulardaki bu geçici durumları kafanızda çok büyütmeyin.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Ortaklaşa yaptığınız işlerde ortaklarınız ile sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sizi yönlendirme istekleri sizi bazı kararlar almaya itebilir. Güvenlik sınırınızı koruyarak kendinizi savunmalısınız. Bazı kararlar almak için ideal zaman olabilir. 

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Çalışma ortamınızda sizi manipüle etmek isteyenler olabilir. Hassas olduğunuz noktalarda algı yönetimi yapıp sizi yıpratmak isteyebilirler. Sizi yönetmek istediklerinin  bilincinde olursanız bu tür olaylara kolay prim vermezsiniz. Olayları dönüştürmeyi öğrenmelisiniz.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Hobilerinizle vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün. Keyif aldığınız noktalardan beslenmeniz size ve ruhunuza oldukça iyi gelecek. Bireysel olmanın verdiği huzuru yeteneklerinizden karşılıyor olmanız sizin daha çok hobi edinmenize yardımcı olacaktır.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Geçmişte kaldığını düşündüğünüz ilişkiniz ile ilgili duygular tekrar canlanabilir. Bu durumu kendinize itiraf etmeniz karşı taraf ile iletişim kurmanıza sebep olabilir. Duygularınızdan emin olabilirseniz yıpranma payınızda o oranda az olacaktır. 

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

İkili ilişkilerde kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir gün olabilir. Olayların iç yüzünü öğrenmeden hamle de bulunmak sizi zor durumda bırakabilir. Gerçekleri kabul etmeyerek hem kendinizi yıpratabilir hem de zamanınızı boşa harcayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Aynı ortamda bulunmak istemediğiniz kişiler ile birlikte çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Profesyonel bakış açısı içinde ilerlerseniz bu olaydan kazançlı çıkan kişi siz olursunuz. Profesyonel tavrınızı takınmayı unutmayın.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Güne pozitif başlıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilir ve motivasyon gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu içsel gücü doğru kullanarak yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Çalışma ortamınızda ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi değersiz görme eğilimi içinde olmak yerine var olduğunuzu göstermeniz iç gerginliğinizi azaltacaktır. Duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin. 

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Maddi olarak korku yaşıyor olabilirsiniz. İşlerinizin hesapladığınız gibi gitmemesi sizleri endişeye sevk ediyor olabilir. Bazen bilinmedik yollardan gitmek insanı daha güçlü kılabilir. Farklı yolları denemeyi öğrenin. 

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Kariyer hayatınızdaki duygusal tepkileriniz ani değişimlere sebep olabilir. Sizlerin olaylara müdahale etmeniz bekleniyor olsa da süreci doğru yönetebilmek için hamlelerinizi düşünerek atmanız size kazandıracaktır.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Öfke problemi ile baş başa kalabilirsiniz. Kendinizi yönetmekte güçlük çekebilir ve bunu hayatınıza gerginlik olarak yansıtabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeye çalışarak öfkenizi terbiye edebilirsiniz. Stres ortamlarından süreli olarak uzak kalmak size iyi gelecektir. 


 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.