Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 24 Temmuz Pazar 2022

Astroloji

24 Temmuz Pazar günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Bugün duygusal anlamda ikilemler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yarım bıraktığınız bazı eğitimler için ise yeni adımlar atacaksınız.

BOĞA: Bugün güzel ve şanslı bir güne başlıyorsunuz. Uzun süredir aklınızda olan bir şeyi bugün alma fırsatınız olacak.

İKİZLER: Bugün fiziksel görünümünüze dair her tür değişim için uygun bir gün. Kuaför, ufak estetik operasyonlar ya da giyim tarzı.

YENGEÇ: Bugün yakın çevrenizde arkanızdan iş çevirenler olabilir. Yüzünüze gülen herkes dostunuz değildir.

ASLAN: Bugün eviniz ile ilgili konular odağınız olacak. Yakın arkadaşlar ile akşam vakitleri bir organizasyona katılabilirsiniz.

BAŞAK: İş ve Kariyer konuları bugünün gündemi olacak. Yeni teklifler ya da yeni projeler önünüzü açacaktır.

TERAZİ: Bugün yurtdışından bir tanıdık ya da akraba ile ilgili bir gelişme sizi heyecanlandırabilir. Belki yurtdışına kısa süreli bir seyahat de olabilir.

AKREP: Bugün harcamalarınıza dikkat etmenizi öneririm. Özellikle kredi kartınız alarm veriyor olabilir

YAY: Bugün güne oldukça hareketli başlayacaksınız. Yeni tanıştığınız biri ile yakınlaşabilirsiniz ve belki de aşk kıvılcımları görülebilir

OĞLAK: Bugün gündeminiz ilişkiler olacak. Partner ya da eşinize daha fazla ilgi göstermeli, onlara vakit ayırmanız olası sorunların önüne geçecektir.

KOVA: Bugün sıkıcı ve melankolik haleniz etrafınızdakileri sizden uzaklaştırabilir. Bugün biraz doğada yalnız 1-2 saat geçirmeniz size iyi gelecektir.

BALIK: Bugün kazalara ve tartışmalara açık bir gündesiniz. Özellikle trafikte son derece dikkatli olmanızda fayda var, aracınızın çıkaracağı olmadık arızalar canınızı sıkabilir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.