Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 23 Mayıs Pazar

Astroloji

23 Mayıs Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

23 Mayıs Pazar günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Evliliğinizde bazı iletişim sorunları olabilir. Ani duygu değişikliğinizi doğru kelimelerle anlatırsanız neden böyle hissettiğinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Kelimelerinizin bocalamaması için öncelikle sizin dik ve emin olmanız gerekiyor.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Günü ev işlerine ayırabilirsiniz. Yaz ayları öncesinde dolap düzenlemesi yapmak hem alanınızı düzenleyecek hem de ihtiyaç sahibi kişiler için bazı ürünler ayırmanızı sağlayacaktır. Sahip olduklarınızla neler yapabileceğinizi bir kez daha anlayacağınız bir gündesiniz.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Bazı akrabalarınızla artık görüşmeme kararı alabilirsiniz. Haksız eleştirilerin ve anlayış eksikliğinin olduğunu düşünmek kararınızda belirleyici oluyor. Mesafeyi koyarken düşüncelerinizi de açıkça ifade etmek sonraki günlerde yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Ailenizle miras konularınız yüzünden tartışma yaşayabilirsiniz. Ortada yapılan bir haksızlık varsa ve sadece siz tepki gösteriyorsanız, durumun sizin açınızdan neden böyle olduğunu onlara net bir şekilde ifade etmelisiniz. Her şeyi enine boyuna konuşmak, sizi bir yanlıştan döndürebilir.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Yakın çevreniz, komşularınız sizinle iletişime geçmek isteyebilir. Görüşme aranızdaki buzları eritebilir. Onların niyetlerinin ne olduğunu iyi anladığınızda ve samimi bir ortam oluştuğuna inandığınızda siz de düşüncelerinizi paylaşın. Endişelerin çözülmesi bu ortamların sayısını arttıracaktır.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Kendi değerinizin farkına vardığınız bir gün olacaktır. Kararsızlığınızın yerini cevaplarını bulduğunuz sorular doldururken hayattan ne istediğinizin farkına varıyorsunuz. Artık bir yol çizdiğinizi ve bunun hayatınıza somut bir şekilde dahil olduğunu görmek, yeni hafta öncesi sizi oldukça motive edecektir.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Arkadaşlarınızla aranıza mesafe girebilir, bazılarıyla yollarınızı tamamen ayırabilirsiniz. Bunun nedenleri konusunda kendi üstünüze düşenin ne olduğunu bulmalı ve kabul etmelisiniz. Kimse için kendinizden fazla ödün vermemelisiniz ama bu bütün ihaleyi başkasına bırakmak anlamına gelmiyor.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Yalnız kalarak duygularınızın gerçekliğini kontrol etmek istiyorsunuz. Mantık ve duygu arasında kaldığınız her dönem, hangisinin sesini hangi koşulda dinlemeniz gerektiğini bulmalısınız. Bu kararı verebildiğinizde günü daha keyifli ve kendinden emin bir şekilde bitirebilirsiniz.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Sosyal çevrenizi dengede tutmaya çalışıyorsunuz. Grup arkadaşlarınızın isteklerine cevap verirken tüm enerjinizi harcamış olacaksınız.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Birlikte hareket ettiğiniz kişilerle aranızda bazı tartışmalar yaşanabilir. Herkesin sorumluluğunu yerine getirmesini istemek için sert eleştirilere başvurabilirsiniz. İnsanların hayatlarını ve mevcut sorumluluklarını göz önünde bulundurarak tavır sergilemelisiniz.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Karmaşık düşünceler arasından kendiniz için bir çıkış arayabilirsiniz. Farkında olduğunuz ve olmadığınız her şeyi masaya yatırdığınızda sizi bu noktaya getiren asıl nedenin bir belirsizlik olduğunu görebilirsiniz. Bugün gerçekten ne istediğinize karar verecek ve net olacaksınız.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

İkili ilişkilerinize toz pembe bir perdeden bakıyorsunuz. Farkında olduğunuz fakat kabullenmediğiniz olaylar elinizi kolunuzu bağlayabilir. Sevgi özgürlükle büyür. Kendinizi mahkum etmeyin.


 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.