Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 23 Haziran Perşembe 2022

Astroloji

23 Haziran 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ: Ay burcunuzda ilerlerken, huzursuz yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel çatışmalar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız. Dostlarınızın önerilerini önemsemelisiniz.

BOĞA: Başarılı yönünüzün güçlü olduğu bir gün. Kendi içi dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmenin yollarını arıyorsunuz.

İKİZLER: Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

YENGEÇ: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyonunuzu arttırıp düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Çok hareketli ve enerjiksiniz. Çevrenizdeki birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

ASLAN: Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gelişebilir. Özgürlüğünüzü ifade etme konusunda cesaretli davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Arkadaşlarınızın tekliflerine hazır olun.

BAŞAK: Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu fakat karşılaştığınız kişilerle bazı problemler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz.

TERAZİ: Kardeşlerle ilgili kısa mesafe görüşmeleri içinde olacaksınız. Bugün, duygularınız karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmeli, sabırlı olmalısınız.

YAY: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. İçinizde biriken enerji çevre ilişkilerine de yansıyor. Yarım kalan projelerinizi tamamlamalısınız.

OĞLAK: Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması sizi farklı aynı zamanda da başarılı yapıyor.

KOVA: Çevrenizden olumlu tepkiler aldığınız zaman, sosyal yönünüz daha da güçleniyor. Bugün, yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak size çok iyi gelecektir.

BALIK: Bugün, iddialı şekilde ortaya çıkıp toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara bir yönetici tavrıyla yaklaşıyorsunuz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.