Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 21 Mayıs Cuma

Astroloji

21 Mayıs Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

21 Mayıs Cuma günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Yeni bir ticari anlaşma yolunda ilk adımı atıyorsunuz. Fikirleriniz ve becerilerinizle oluşturduğunuz bu yeni alanı büyütürken bir yandan da iş bölümü ve ortaklı işler konusunda kendinizi geliştiriyorsunuz.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

İçinizde bulunduğunuz koşullar bazı yer değişikliklerini de beraberinde getirebilir. Zaman ve neler yapacağınız konusunda bir planlama yaparken bir yandan da taşınma hazırlığı içinde olabilirsiniz. Kolay kolay almayacağınız bu karar aldığınız riske değecek sonuçlar doğurabilir.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Akrabalarınızla aranızda yoğun bir iletişime trafiği olabilir. Kopuklukları onarmak ve ilişkileri güçlendirmek adına sorumluluğu üzerinize alıyor ve herkesi bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. İnsanların uzaktan da olsa birbiriyle iletişim halinde olması bir araya gelinebilecek günler için prova niteliği kazanıyor.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Enerjinizin çekildiğini hissedebilirsiniz. Yorgunluk hissi bugünü kendinize ayırmak için sizi teşvik edebilir. Bazı sağlık kontrollerinizi yaptırarak dinlenmenizde fayda var.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Kişisel ihtiyaçlarınıza zaman ayırıyorsunuz. Kendinizle vakit geçirmek ve iç sesinizi dinlemek hayatınızın şu anki durumunu net bir şekilde görmenizi sağlayacaktır. İyi olanı devam ettirirken fark ettiğiniz eksikleri de kapatmaya çalışın.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Kendi halinizde kalmak istediğiniz bir gün olabilir. Sizi rahatsız eden kişi ve durumları düşünmek buna bir son vermek için çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır. Sevme ve ilişki kurma biçiminizle ilgili değişikliklere gidiyorsunuz.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Fiziksel olarak ayrı kalmanın engel olmayacağını düşünerek arkadaşlarınızla online görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Yeterli vakti olan kişileri bir araya getirerek devamlı hale getireceğiniz programlar üretmenizi sağlayabilir. Böyle bir projeye öncülük etmek size kendinizi iyi hissettirecektir.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Yoğun bir geçiriyor olmak sizi duygusal anlamda da sıkışıklığa itebilir. Sorumluluklarınızı aksatmayacak şekilde kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Aksi halde hem fiziksel hem de ruhsal enerjinizi yitirdiğinizde bunu toparlamak sizin için daha zor olabilir.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Bunun geçici olduğunu ve yorgunluğa bağlı geliştiğini düşünerek günün geri kalanını kurtarmanız mümkün. Sosyal medyada ve parlak fikirlerinizle ilgili alanlarda zaman geçirmek neşenizi yerine getirecektir.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Finansal dalgalanmalar bir güven sorunu yaşatabilir. Olaylara sadece iş ve maddi kazanç gözüyle bakmak kişisel anlamda kayıplar oluşturacaktır. Odak noktanızı, amaç-araç dengenizi doğru kurmaya çalışın.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Finansal dalgalanmalar bir güven sorunu yaşatabilir. Olaylara sadece iş ve maddi kazanç gözüyle bakmak kişisel anlamda kayıplar oluşturacaktır. Odak noktanızı, amaç-araç dengenizi doğru kurmaya çalışın.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Çalışma ortamınızda attığınız ve profesyonelce düşünülmemiş adımlar sizi kurban psikolojisine itiyor. Üzerinize düşen vazifeleri yerine getirmek ve daha fazlasına gerektiği kadar dahil olmak sizi yormayacağı gibi çevrenizin size karşı olan bakış açısını da kötü anlamda değiştirmeyecektir.


 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.