Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 20 Nisan Çarşamba 2022

Astroloji

7 Temmuz 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ: Kuruntulu tavırlarınızla çevrenizi şaşırtacağınız bir gün. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyor, hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

BOĞA: Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Bu durum herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdiklerinizden sizi anlamalarını bekliyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe yaşam her anlamda sizi mutlu edecek. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

YENGEÇ: Çevrenize kızdığınız zaman içinize kapanıyorsunuz. Kimse ile görüşmek istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gün. Güçlü kararlar verebilecek bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemekte üzerinize yok.

ASLAN: Kişiliğinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

BAŞAK: Size karşı olan davranış değişikliğini hissettiğiniz halde kabul etmek istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yoruyor ve olumsuz etkiliyor.

TERAZİ: Dengeniz bozulduğunda içinizdeki sıkıntılar artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz başarınızı olumlu etkiliyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

AKREP: Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız.

YAY: Bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. İçinizdeki korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

OĞLAK: Yaşam sürecinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanmalı, farklı konularda yoğunlaşıp adımlarınızı daha sakin atmalısınız.

KOVA: Çalışma yaşantınızda hassas ve alıngan olduğunuz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktirmeniz sizi çok sıkıyor.

BALIK: Kendinizi fazla zorlamamalısınız. Olaylar yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aştı. Arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konusunda sorunlar çıkabilir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.