Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 2 Mayıs Pazar

Astroloji

2 Mayıs Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

2 Mayıs Pazar günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

İkili ilişkilerinizde duygularınızı açıklamak istiyorsunuz. Geleceğe dönük somut adımları atmadan önce her şeyi açık açık konuşmak size iyi gelecektir. Bunu sadece sorunları çözmek olarak düşünmeyin, konuşmak iyiyi daha iyi hale getirmek için de söz konusu olabilir.


BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

İletişiminiz koruyucu ve kollayıcı olabilir. Yakın çevrenizle ilgilenmeniz sizi ve ailenizi mutlu edecektir. Sakin ve yapıcı tavrınızla bugün vereceğiniz destek bazı konularda nasıl yol alınması gerektiği konusunda ilham niteliği taşıyabilir.


İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Geçmişteki bir ilişkinizi yeniden başlatma kararı üzerinde düşünebilirsiniz. Hislerinizin hala taze olması ikinci şans konusunda size ışık yakıyor. Ancak iyi hisleriniz kadar ilişkinin geçmişte kalmasına neden olan hata veya eksikleri düşünmeniz gerekebilir.


YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Günü fiziki ve ruhsal dinlenmeye ayırarak güç topluyorsunuz. Yeni bir hafta öncesinde kendinizle vakit geçirmek, neyi nasıl yapmanız gerektiği konusunda size bazı fikirler sunabilir.


ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Ruhsal durumunuz enerjinizi düşürüyor olabilir. Düşüncelerinize ara vererek kendinize bir gelecek hazırlığı yapmalısınız. Sorunların her zaman olacağını ve sizin de sırayla her birini çözerek kendinize bu yatırımı yapmanız gerektiğini unutmamalısınız.


BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Dengede kalmakta zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Böyle bir sorun yaşıyorsanız neyi az neyi çok yaptığınız konusuna odaklanmalısınız. Eşitliği ve hakkaniyeti sağlamak kendinizi iyi hissetmenizi, duygusal tepkilerden uzaklaşmanızı sağlayacaktır.


TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Günü kişisel bakıma ayırıyorsunuz. Kendinizi iyi ve sağlıklı hissedeceğiniz bir hazırlık günü yaşamak sizde terapi gibi işliyor. Ancak bunu yaparken sorunların üstünü örtmek ya da sorumluluklarınızı aksatmak gibi bir durumun oluşmasına mahal vermemelisiniz.


AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Yeni bir anlam arayışı içinde olabilirsiniz. Size hitap etmeyen durumları sorgulamak ve bunları anlamaya çalışmak zihinsel bir yorgunluk verebilir. Dinlenmeli ve bir şeyleri akışında yaşamaya çalışmalısınız.


YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Sosyal çevrenizle yalnızca sosyal mecralarda görüşmeniz motivasyonunuzu düşürüyor olabilir. Şartların elinizde olmadığını kabul ederek zamana adapte olmaya çalışmalısınız. Pozitif fikirlerinizle bu durumu fırsata çevirecek planlar yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Bazı davranışlarınız ailenizi yaralayabilir. Hatanızın farkına vararak özür dilemelisiniz. Hangi düşünce ile yaklaşırsanız yaklaşın, konu amacından sapıyorsa buna müdahale etmeniz gerektiğini en başta düşünerek hareket etmeniz faydanıza olacaktır.


KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Uzakta bulunan dostlarınız veya akrabalarınız ile görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak uzakları yakın kılıyorsunuz. İsteyince ve arada bir bağ olunca engellerin aşılabileceği konusunda farkındalık yaşamak, duygusal ve sosyal ilişkileriniz için size fikir verebilir.


BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Üzerine gittiğiniz her konunun kazananı olacaksınız. Kaybetmek fikriyle hareket etmeyi hayatınızdan çıkarmalı, yerine sağlıklı bir özgüven ve makul bir cesaret koymalısınız.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.