Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 2 Haziran Perşembe 2022

Astroloji

2 Haziran çarşamba Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ: Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin sizi olan davranışlarından farklı anlamlar çıkarmanız mümkün.

BOĞA: Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için takdir ediliyorsunuz. Ailenizle ilgili yapıcı davranışlar sergilemenize rağmen yorgunsunuz.

İKİZLER: Duygusal yaşantınızda hareketlenme var. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Egonuzun yüksek olduğu bir gün.

ASLAN: Duygularını açıklama konusunda cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde yöneteceksiniz. Disiplininiz mükemmel, doğru yoldasınız.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı ve renkli fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak proje üretebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

TERAZİ: İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

AKREP: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün, maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda disiplin kazanmaya çalışıyorsunuz.

YAY: Duygusal konuların sizi etkilemesine izin veriyor, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri destekleri imkanlarınız dahilinde onlara vermek isteyebilirsiniz.

KOVA: Bugün, duygularınız sizi olumlu etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacaksınız. İstediğiniz başarıyı elde etmek ve gücünüzü ortaya koymak için detaylara özen gösterin. Adımlarınızı sıkı atmalısınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.