Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları!

Astroloji

5 Şubat'ta para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi. İşte 5 Şubat Cumartesi günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...

KOÇ: Çok farklı konulara kafa yormanız ve hatta bazı girişimlerde bulunmanız güzel. Ama o an için halledilmesi şart olmayan küçük pürüzlere takılmanız anlamsız. Bugün gereksiz yere zaman kaybettiğinizi fark etmelisiniz.

BOĞA: Beraber çalıştığınız kişilerin davranışlarından etkileniyorsunuz. Bugün özellikle mevcut dengeyi korumak için zorlanıyor ve kendi isteklerinizi kabul ettirme adına ince planlar içine giriyorsunuz

İKİZLER: Son günlerde partnerinizle ilgili düşünceleri takıntı haline getirdiniz. Bu durum sizi olumsuz etkileyebilir. Bu konuyu ılımlı ve karşınızdakini de keskin sınırlar içine sokmadan halletmeniz lehinize olacak.

YENGEÇ: Bugüne sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgili aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirin. Kişisel başarının önemli olmadığı bir değişikliğe ihtiyacınız var.

ASLAN: Yakın dostunuza vereceğiniz destekle yeni konular gündeme gelecek. Aranızdaki eski sorunları konuşma fırsatının doğması sizin konuya daha çözümleyici olarak yaklaşmanızı sağlayacak. Şans kapınızda.

BAŞAK: Size yeni kazanımlar sağlayacak olan iş konusunda bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Fakat, bu davranışınızın uygun olduğunu bilmelisiniz. Bugün en yakın dostlarınızla birlikte olmalısınız.

TERAZİ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Sizin dostluğu seven biri ve duygusal kırgınlıklarınızı unutarak, sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var. Çevrenize dikkat.

AKREP: Düşüncelerinizi gerçekleştirirken aceleci davranıyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Orijinal fikirlere fazlasıyla açıksınız.

YAY: Yeni proje ve işler konusunda artan arayışınız sizi tatminsiz yapabilir. Bu noktada titiz ve detaycı düşünerek yanlış adımlar atmayın. Sezgilerden çok rasyonel düşüncelerle hareket tarzınızı belirleyin.

OĞLAK: Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Eğer ortama ayak uydurur ve çekingen kalmazsanız kazançlı çıkarsınız. Arkadaşlarınız arasında size farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

KOVA: Maddi güven arayışındasınız. Olumsuzluklardan etkilenmeyerek daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Daha temkinli olmaya yönelmelisiniz. Kazançlı çıkacaksınız.

BALIK: Kısa sürede olayların lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmalar gündemde. Şartları zorlamalısınız. Dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Bugün her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.