Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 19 Mayıs Çarşamba

Astroloji

19 Mayıs Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

19 Mayıs Çarşamba günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Fiziksel enerjinizin yüksek olacağı bir gündesiniz. Eğlenmek için kendinize alanlar oluşturabilirsiniz. Eğlence şeklinizi ve odağınızı farklı yönlere çevirmek kısıtlama günlerinde başkalarına da ilham vermenizi sağlayabilir.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Çalışma alanınız ve aileniz arasında sorumluluklarınıza yetişmekte zorluk yaşıyorsunuz. Zamanın yetmemesi, kendinizle baş başa kalamamak sevincinizi kursağınızda bıraksa da düşünmeniz gereken şeyin iyi bir zaman yönetimi ve iş bölümü olduğunu kendinize hatırlatmalısınız.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Güne gergin başlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmanız üzerinizdeki baskıyı arttırabilir. Bugün kelimelerinizi özenle seçemiyorsanız yalnız kalmayı ya da evde spor yaparak enerjinizi atmayı deneyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Finansal konularınızı duygusal düşüncelere göre şekillendirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Alacağınız kararlar size maddi kayıplar yaşatabilir. Geçmişle hareket etmek istiyorsanız tercihinizi aldığınız derslerden yana olmalıdır.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Partnerinizle ilgili bazı konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Bazı öneriler ve düzenlemeler sorunlarını çözeceği için ilişkinize daha verimli zaman ayırma şansı da olacaktır. Desteğiniz bugün karşı taraf için altın değerinde!

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

İş yerinizde sorumluluk ve inisiyatif almanız gereken durumlar olabilir. Verimli ve planlı olmak size her zaman daha çok iş ve kazanç getirecektir. Ama bunun kişisel alanlarınıza ve asıl işlerinize gölge düşürmesine mahal vermeyecek şekilde hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Partneriniz ile aranızda gerginlikler olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade edememek anlaşmazlıklara neden olabilir. Birbirinize cevap vermek için değil, birbirinizi anlamak için bir şeyler yaptığınızda hataların farkına varabilirsiniz.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Aileniz çalışmanızı istemiyor olabilir. Onlara zaman ayıramıyor olmak sorunu büyütebilir. İş değişikliği ya da işten ayrılmak gibi bir durumunuz yoksa iş ve ev hayatınızı düzenlemeniz gerekecektir.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Ortaklık düşüncesi ve fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Önünüze gelen fırsatı değerlendirerek iş ağınızı genişletebilirsiniz. Bu da size yeni bir sektörün ve çevrenin, dolayısıyla da kazancın kapılarını aralıyor.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Hayatınızdaki kadın figürleri ile ilgili gerçekler önünüze gelebilir. Hayal kırıklığı yaşasanız da bu durumu kısa süreli tutmalısınız. Üstünde durmanız gereken konu şu andan itibaren ilişkilerinizi nasıl yöneteceğinizi düşünmek olmalıdır.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Yeni bir aşk ya da geçmişten gelip yeniden alevlenen bir hikaye gündeminiz olabilir. Artık huzurlu olmak istediğinizi kendinize itiraf ettikten sonra bu itirafı karşınızdaki kişiye de yaptığınızda hayatın sizin için kolaylaşıp güzelleştiğini görebilirsiniz.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Aile kurma kararınıza son şeklini veriyorsunuz. Planlarınızı ve mevcut koşullarınızı değerlendirdiğinizde artık hayatınızdaki ciddi değişiklikler için adımlar atabilirsiniz. İstediğiniz noktaya yaklaşırken bunu destekleyecek bir ruh halinde olmanızda fayda var.


 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.