Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 18 Nisan Pazartesi 2022

Astroloji

18 Nisan Pazartesi 2022 günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Partnerinizle bir bağlılık sorunu üzerinde çalışmanı gerekebilir. Belki biriniz bu "bir sonraki büyük adım" için bastırıyor, diğeri ise herhangi bir şeye acele etmeye isteksiz. Bunu aşmanın en iyi yolu kesinlikle samimi iletişim olacaktır. Hayatınızda biri yoksa yeni bir ihtimal veya beklentiyle heyecanlanabilirsiniz.

BOĞA: Heyecan arayan tarafınız ortaya çıkıyor, bu yüzden dışarı çıkın ve heyecan verici bir maceraya atılın. İlgi çekici bir yabancı, hiç beklemediğiniz bir anda yörüngenize girebilir. Önünüzdeki zaman diliminde girişimler başarılı olmaya meyillidir, bu nedenle bir sonraki dönüm noktanıza ulaşmak için beyin fırtınasına şimdiden başlayın.

İKİZLER: Büyük bir hedef için harcadığınız çabaların ne kadar işe yaradığını bugün fark edebilirsiniz. Cevap her zaman olumlu olmak zorunda değildir, durum böyleyse bunu yöntem değiştirmek için bir erken uyarı olarak görün ve işe yaramayan planlarda ısrarcı olmayın. Tanımadığınız insanlara ulaşmaktan e bir şeyler talep etmekten korkmayın! İkna gücünüz şu anda en güçlü noktasında.

YENGEÇ: Kendinizi canlı bir grupla çevrelemek bugün tam da ihtiyacınız olan şey. Çok fazla katılımcının olduğu bir grup gezisinde herkese yetişmeye çalışırken yorulabilirsiniz ancak bunun karşılığında keyifli sohbetlerde bulunacaksınız. Bazı işleri yetiştirmek konusunda acele etseniz dahi dinlenmek, enerjiniz toplamanıza ve sonuçta daha hızlı ilerlemenize izin verebilir.

ASLAN: Son zamanlarda ilerlemekte zorlandığınız bir konuda bugün güzel bir ivme yakalayabilirsiniz. İçinize dönün ve size neyin engel olduğunu bunun. Bu köklü sorunu aşmak için ne gerekiyor? İyileşmek emek ister ancak şu anda hayatınızda sizi zorlu dönemeçlerde ayakta tutacak kişilere ve kaynaklara sahipsiniz.

BAŞAK: Özel hayatınız söz konusu olduğunda vermeniz gereken bazı önemli kararlar olabilir. Özellikle ev içerisindeki dekor veya alan değişiklikleri, yeni bir adres şu an ihtiyaç duyduğunuz netliği sağlayabilir. Ailenizle vakit geçirmek bazı açılardan zorlayıcı olsa da gereklidir. Yine de gerçek arzularınızın karşısında onlar bile duramamalı.

TERAZİ: İster sevginizi ortaya koyuyor olun, ister iş hayatında büyük bir adım atıyor olun, kendinden emin tavrınız başarıya giden yolu açacaktır. Büyük bir kariyer değişikliğine hazırlanıyorsanız, bugün size o büyük adımı atmak için ihtiyacınız olan cesareti verebilir. Yön bulmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Herkesin ne yapmanız gerektiğine dair bir fikri varmış gibi görünse de, günün sonunda önemli olan tek bir fikir var: Sizinki.

AKREP: Bugün bastırdığınız bazı tutkular gün yüzüne çıkabilir. Birini özlüyor olabilirsiniz, olumlu duygular saklamaya gelmez. Kendinizi kararsız bir durumda bulursanız, herkesin hata yapma hakkının olduğunu hatırlayın. Bir başkasında şefkatle yaklaşacağınız davranışları kendiniz yapınca biraz gaddar olabilirsiniz.

YAY: Önünüzdeki zaman, en hayati bağlantılarınızın geleceği hakkında netlik getirebilir. Belirsiz bir romantik duruma mı takıldınız? Bugün, ister yeni gelişen bir bağı resmileştirmek, isterse ayrı yollara gitmek olsun, bazı temel çizgileri oluşturmaya çalışın. Son zamanlarda büyük bir karar vermekte zorlanıyorsanız, bugün zihninizi sadeleştirebilecek bir motivasyon bulabilirsiniz.

OĞLAK: Yakın bir arkadaşınızla olan dinamiğiniz son zamanlarda biraz dengesiz hissettirebilir. Belki çok fazla karşılıklı destek almadan tüm duygusal yükü kaldırıyormuş gibi hissediyorsunuz ya da belki de her fırsatta çatışma doğuruyormuş gibi görünen bir döngüde kilitli kalıyorsunuz. Durum ne olursa olsun yapabileceğiniz en iyi şey dürüst bir konuşma başlatmak olacaktır.

KOVA: Yakın zamanda bir yakınınız sadakatinizi kötüye kullanabilir. Bu kişiye yardım etmek için oldukça iyi niyetli olabilirsiniz ancak bir şey, güveninizi ve çabanızı yanlış kişiye verdiğinizi fark etmenize neden olabilir. Sizi heyecanlandıracak yeni bir kişi hayatınıza girebilir ancak bu, geçmişte yanınızda olan sevdiklerinizden vazgeçmeye değmez.

BALIK: Geçmişinizde kalması gereken beklenmedik biri şimdi geri dönmek üzere olabilir. Hedeflerinize doğru iyi bir ilerleme kaydediyor olabilirsiniz, ancak bu durum sizi başlangıç noktasına dönmekle tehdit ediyor. İster kötü niyetli olsunlar, ister sizin üzerinizde kötü bir etkiye sahip olsunlar, artık ikiniz arasında belirlediğiniz sınırları yeniden ifade etme fırsatına sahipsiniz. Kendiniz için doğru seçimi yaptığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin ve bu durumun sizi geriye çekmesine izin vermeyin.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.