Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 16 Temmuz Cumartesi 2022

Astroloji

16 Temmuz Cumartesi günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: İşinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Yönetici gezegeniniz Mars, finans evinizde ilerliyor. Bolluk gezegeni Jüpiter, burcunuzda uzun zamandır beklediğiniz başarı için potansiyeli size sunuyor.

BOĞA: Savaşçı Mars kişisel evinizde. Bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alıp ortaya çıkaracaksınız. Çevre faktörlerin lehinize gelişmesi motivasyon açısından sizi güçlendiriyor.

YENGEÇ: Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyacı doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz

ASLAN: Birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, başarınızı ortaya çıkarmakta size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

TERAZİ: İçinizdeki enerjiyi paylaşmakta acele etmeyin. Aşk gezegeni Venüs ve bolluk gezegeni Jüpiter’in olumlu desteğini her gün hissediyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

AKREP: Enerjinizi ortaya koymak istemeyebilirsiniz. Güçlü isteklerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Planlayacağınız işleri yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Algılama konusunda başarılısınız.

YAY: Dostluk ön planda. Kendinize güveniyor, yaratıcılık ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevreyi olumlu etkilerken geleneksel kişileri yargılamamalısınız.

OĞLAK: Bugün çevrenizle çatışmaktan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var. İşinize olan bağlılığınız önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

KOVA: Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak başarınızı katlıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi farklı bir statüde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartları karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.