Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları: 16 Nisan 2023 Pazar

Astroloji

16 Nisan 2023 Pazar, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde

Şimdi duygular biraz daha açık ve sakin bir denizi andırabilir ancak bu var olmadıkları veya etkisiz oldukları anlamına gelmez. Yalnızca daha anlaşılabilir ve yönetilebilir bir formdalar, hayattan ne istediğinizi anlamanız ve bunu karşılamanız için oldukça ideal bir ortam hazırlıyorlar. Herkesin kendini daha rahat ifade etmesi mümkün olduğundan birçok tartışma bugün nihai sonucuna ulaşabilir. Varılan noktanın ne olduğundan önemsiz, belirsizliklerin ortadan kalkmış olması rahatlatıcı olmalıdır. Aynı şekilde insan ilişkilerinde halının altına süpürülen şeyler açığa çıktığından, tartışmanın zorlayıcı eşiğini geçtikten sonra oldukça huzurlu bir gün olabilir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇU

Romantik hayatınızda ani hareketlenmeler ve hızlı gelişmeler olabilir. Ortak biri vasıtasıyla yeni biriyle tanışabilir veya bir süredir etrafınızda olup kadrajınızda olmayan biri kendini ortaya koyabilir. Daha çok duygularınızın etkisinde hareket ediyorsunuz ancak şu an hissettikleriniz düşündüklerinizden daha az karmaşık olduğundan bu durumu sizin için oldukça kolay bir hale getiriyor. Kendinizi ve diğer insanları bu kadar iyi anlayabildiğiniz bir günde sadece aşka odaklanmamaya çalışın. Sizin için iyi ve kötü günde yanınızda olan dostlarınız da bu pozitif ve iyi halinizi görmeli.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

O kadar iyimsersiniz ki, evrenin size istediğiniz şeyleri vermekten başka bir çaresi kalmıyor! Olumsuza odaklanmak yerine neler yapabileceğinize bakıyor ve baktıkça kendinize daha iyi fırsatlar yaratıyorsunuz. Özellikle maddi açıdan rahatlamanız için yeni kariyer alanları ve farklı iş ihtimalleri oluşabilir. Hayatınızı birçok alanda daha iyi bir yere çekerken, sağlığınıza özen göstermeyi de unutmayın. Bunca telaş içerisinde, uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmezseniz kendinize fazla yüklenmeniz ve bedeninizi yormanız mümkündür. Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken, sağlığınızdan olmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi tartışmalardan uzaklaştıramayabilirsiniz. Pek fazla sorun yaşatmadan çözülecek olsalar da sürekli yeni bir kavganın içinde olmaktan yorgunsunuz. Kendinize ait bir alan ve hayat kurma arzunuz biraz da bu sebepten, oldukça güçleniyor. Hayallerinizin peşinden gitmek isterken gözünüz hiçbir şey görmüyor ve ani kararlar alma tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Kendinizi stresli hissettiğiniz birkaç anı atlatabilirseniz, günün koşuşturmacası zaten size birçok şeyi hatırlama fırsatı vermeyecek. Siz başka bir şeyi görmeyecek kadar meşgul olsanız da bütün cazibeniz hareketlerinize yansıyor ve birçok insanda ilgi uyandırıyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün bir türlü kendinizi her şeyin yolunda olduğuna ikna edemeyebilirsiniz. Yaşananlara odaklanmak yerine ihtimallere ve risklere bakarak kendinizi üzmek dışında bir şey elde edemiyorsunuz. Bir şeyi bu kadar süre incelediğinizde elbet bazı sorunlar bulacağınızı biliyor olmalısınız. Muhtemelen yarattığınız bu şüphe ortamı size olası tehlikelerden daha fazla zarar veriyor. Karşınıza çıkacak ne varsa onunla başa çıkma kapasitesine zaten sahip olduğunuzu bilerek, biraz daha sakin olmaya çalışın. Sizin fazladan bir önlem almanıza gerek yok, her şey kendiliğinden yoluna girecek.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uzun bir süredir içinizde büyük mücadeleler veriyorsunuz ancak bunu dışa yansıtmadığınız için çevreniz bunun pek de farkında değil. Size ihtiyacınız olan manevi desteği sağlayabilmeleri için onlara neden bir şans vermiyorsunuz? Sizin halletmeniz gereken konular olsa bile bu süreçte yalnız olmak zorunda değilsiniz ve kendinizi açtığınızda göreceğiniz tepkiler oldukça rahatlatıcı olabilir. Özellikle de kariyer alanında karşılaştığınız zorlukların çoğunu, karar mercii olan insanlara uyumlu ve ılımlı bir tavırla yaklaşarak çözebilirsiniz. Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük, pasif agresif bir savaş başlatmaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün oldukça geçmişe yönelik düşünüyorsunuz ancak anılarınızdan ziyade yaşanmamış ihtimaller ve keşkeler ön plana çıkıyor. Zihninizin geçmişi süslüyor olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak kendinize işkence etmeyi bırakın. Geçmiş yaşantınızda, şu an yol ayrımında olduğunuz konularda size ışık olabilecek bir şey yok ve yüzünüzü geleceğe dönmek zorundasınız. Durmaksızın senaryolar yaratıp kendinizi mağdur konumuna yerleştirmek yerine harekete geçin. Şu an nereye gittiğinizden ziyade bir şeyler yapıyor olmanızın önemi var. Meşguliyetiniz, vesveseye karşı en önemli silahınız olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sorumluluğu kabul etmek isteseniz de istemeseniz de artık bazı seçimler yapmanız gerekiyor. Tam olarak doğru adımın ne olduğunu bilmiyorsunuz çünkü mutlak bir doğru olmadığı gibi sizin için tamamen yanlış olan bir seçenek de yok. Kendinizi sizi strese sokan ikilemlerden kısa süreliğine dahi olsa uzaklaştırmak, birçok şeyin çok daha berrak görünmesini sağlayabilir. Yapılacaklar listenizi mümkün olduğu kadar kısa tutun ve sizi gerçekten beslemeyen iletişimlere nezaketen katlanmak zorunda hissetmeyin. Önemli bir karar arifesinde, kendinize bir inziva borçlusunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Birçok şey yavaş yavaş da olsa istediğiniz tempoya ulaşıyor ve hayatınızı kendi seçtiğiniz doğrultuda ilerletiyorsunuz. Kendi isteklerini size dayatmaya çalışan insanlarla olan savaşınızsa hala devam ediyor. Bu kişiler ne kadar yakınınız olursa olsun kendinizi ve hayallerinizi öncelemek zorundasınız. Öte yandan, seçtiğiniz yolun riskleri yalnız bırakılmanızın da etkisiyle gözünüzde büyüyor ve geriye dönmek için bir çağrı bekliyor gibisiniz. Korkularınızın, umutlarınızı yenmesine izin vermeyin! Zorlu bir eşiktesiniz ve bunu aştığınızda iyi ki yapmışım diyeceksiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün birçok konuda fikirleriniz daha keskin ve yoğun bir hale geldiğinden, onları tanımlamanız ve yansıtmanız da kolaylaşıyor. Nitekim gittikçe ağırlaşan bu düşünceler sırt çantanızda sizi yavaşlatan bir yük haline gelebilir. Herkesin kendisine ait bazı doğruları vardır ve başkalarına karşı hoşgörülü olmamak sizi yalnızlaştırabilir. Neye inandığınızı değiştirmek zorunda değilsiniz ancak başkalarına farklı bir şeye inanmak için alan tanımak zorundasınız. Özellikle sözünüzün geçtiği, altınızda çalışan veya yaşça sizden küçük olan birilerine karşı fark etmeden zorluk çıkarıyor olabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi iyi veya kötü olarak tanımlama konusunda ısrarcısınız. Özellikle insanları ilgilendiren konularda almanız gereken kararlar üzerinizde büyük bir baskı oluşturuyor. İnsanların sizi bu kararınıza göre yargılayacağını düşünüyor ve tedirgin oluyorsunuz ancak şu an muhtemelen tek bir davranıştan büyük bir çıkarım yapan tek kişi sizsiniz. En ideal seçimi yapamamış olsanız bile hata hakkınız olduğunu ve daima bir şeyleri değiştirebileceğinizi hatırlayın. Bütün bunlar sona erdiğinde, kendinizi gereksiz bir şekilde ne kadar yorduğunuzu fark edeceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün şimdiye dek kat ettiğiniz ilerlemeler size yeterli gelmiyor olabilir. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamaya eğilimlisiniz ancak diğerleri hakkında yeteri kadar bilgiye sahip değilsiniz. Aynı başkalarının sizin için her şeyin yolunda olduğunu düşünmesi gibi siz de diğerlerini pembe bir camın ardından görüyor ve muhtemelen yanlış yorumluyorsunuz. Şu an sizin için tek gerçek, maddi sorunlar olabilir. Özellikle hayalleriniz parasal bir engele takıldığında mutsuz olmanız normal ancak bu süreç düşündüğünüz kadar kötü ilerlemeyecek. Alternatifleriniz olacak ve sonuçtan oldukça memnun kalacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir yaşadığınız değişimleri siz dahi takip edemiyorken, aile büyükleriniz bu işe akıl sır erdiremiyor olabilir. Sizi eskiden tanıyan insanlar, bugün karşılaştıkları kişiyle yeniden tanışma ihtiyacı duyuyorlar. Son zamanlardaki hızlı gelişmeler, sizi yarın neyin beklediğini bilmemenize ve biraz güvensizlik duygusuna yol açıyor. Bunu farklı bir şekilde yorumlamayı ve macera olarak görmeyi deneyin. Kimse kendinizi kandırmanızı istemiyor ancak farklı bir bakış açısıyla kendinizi çok daha iyi hissettiğiniz bir ruh haline bürünebilir ve işleri kolaylaşabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.