Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 14 Temmuz Perşembe 2022

Astroloji

14 Temmuz Perşembe günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Sürekli hakkınızı savunmanız size hiçbir şey kazandırmaz. Haklı çıkmaya çalışmakla haklı olunmayacağını biliyorsunuz. İnatçı yapınız yüzünden her konuda ısrarcısınız. Sağlığınızı ihmal etmekle iyi yapmıyorsunuz.

BOĞA: İş yaşantınızda enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün ve çevrenizi duygusal şekilde algılıyorsunuz. Hisleriniz mükemmel. Duygularınızı karşı tarafa hissettirmeyi başarın. Atılımlarınızı yapmalısınız.

İKİZLER: Yeni iş atılımları için uygun bir dönem değil. Sabırlı olmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. Dengesiz davranışlardan ve abartılardan vazgeçmelisiniz. Alışkanlıklarınızda ısrar etmemelisiniz. Ufkunuz açık.

YENGEÇ: Kendinize fazla yükleniyorsunuz. Aşırı alınganlığınızın dışavurumu hem kendinizi hem çevrenizi yıpratıyor. Zamanla yarıştığınız için engelleri hızla aşıyorsunuz. Çevrenizde istenmeyen durumlar oluşabilir.

ASLAN: Rakipleriniz tarafından ilgiyle izleniyorsunuz. Hata yapmanızı bekliyorlar. Dikkatli olun. Bencilce davranarak etrafınızı üzmemelisiniz. Daha sonra karşınızdaki kişiden çok siz üzülüyor ve pişman oluyorsunuz.

BAŞAK: Hayal ettiğiniz işe kavuşmasanız da siz sabırlı olmaya devam etmelisiniz. Çalışkanlığınız kısa sürede fark edilecek. Duygu alışverişinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Çünkü onlar hislerini saklıyorlar.

TERAZİ: Yoğun tempoda çalışıyor ve hakkınız olmadığı halde çevrenizi kırıyorsunuz. Başarının yolunun insan ilişkilerinden geçtiğini unutmayın. Sevdiğiniz kişi ile sorunlarınızı kısa zamanda çözme fırsatı yakalayacaksınız.

AKREP: İnatla sürdürdüğünüz iş temponuzu yavaşlatmalısınız. Yeni hedefleriniz için fazla zorlanıyor ve kendinize eziyet ediyorsunuz. Bağırsak problemleri yaşamak istemiyorsanız yiyip içtiklerinize dikkat etmelisiniz.

YAY: Aşkı çok farklı algılayan bir kişiliğe sahipsiniz. Görüntünüzün aksine çabuk incinen bir yapınız ve kinci tarafınız var. Sizi anlamak zor. Yorgunsunuz. Uzun süredir dinlenmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK: Çekişmeli bir ilişkide kimin haklı olduğunu anlamak zor. Sizin yaşadığınız olaylarda bu tarz bir çelişki hep var ve çözümü elinizde. Kıskançlığa son vermelisiniz. Onun size bağlılığını görmezden gelmeyin.

KOVA: Bugün, doğru karar vermek için yalnız kalmaya gayret etmeli ve etki altında kalmamalısınız. Girişimciliğiniz yine ön planda. Özgürlük diyerek nereye kadar aşktan kaçacaksınız. Sizi seçenler bir gün yalnız bırakabilir.

BALIK: Acele etmeye gelemeyen bir yapınız var. Bekleyen işlerinizi düzenleyerek planlı bir şekilde halletmelisiniz. Kararlarınızı verirken iç sesinizi doğru kullanıyorsunuz. Bugün kendinizi sınayacak fırsatlar çıkıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.