Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 14 Mayıs Cuma

Astroloji

14 Mayıs Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

14 Mayıs Cuma günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Bazı çalışma arkadaşlarınızın amacının iş yapmak değil kaos çıkarmak olduğunu fark edebilirsiniz. Sizinle ilgili konularda bu isteğin daha baskın olmasının altında yatan nedeni bulmalısınız. Neden kaynaklandığını bulduğunuz zaman bu gereksiz düşmanlığa nasıl son vereceğinizi de bulmuş olacaksınız.


BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Yeni bir arkadaş çevresine dahil olabilir ya da bazı arkadaşlarınızla olan iletişimlerinizi farklı çevrelere taşıyabilirsiniz. Her iki durumda da bu konuda yeni bir döneme girdiğinizin farkında olmalısınız. Bazı kuralları yıkmak ve yeni kararlarla hareket etmek sizi daha sağlıklı ilişkilere yönlendirecektir.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Kariyer alanınızda bazı iyileşmeler yaşanıyor. Şaşkınlıkla izleyeceğiniz bu gelişmeler artık şansın hayatınıza dahil olduğunu size düşündürüyor. Yapmanız gereken ise, size bunu getiren ne varsa onların doğruluğunu ve devamlılığını sağlamaya çalışmak olmalıdır.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Aynı yerde uzunca bir süre geçirmek sizi sıkmış olabilir. Mevcut koşullarda bir seyahate çıkmanız mümkün olmayacağı için bulunduğunuz yerle ya da ilgilendiğiniz konularla alakalı değişikler yapabilirsiniz. Kendinize sınırlar içinde hareket edebilmeyi öğretin.

ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Korkularınızın geçtiğini hissediyorsunuz. Uzun zamandır kendinizi bugünkü kadar huzurlu hissetmediğinizi fark etmek, doğru kararlar aldığınızı gösteriyor. Geride bıraktığınız her şeyin sizi ileriye taşıdığını düşündüğünüzde, bazı şeylerden vazgeçmek eskisi kadar zor olmayacaktır.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

İkili ilişkilerinizin yenileneceği bir gündesiniz. Konuşmak ve birbirini anlamak mümkün oldukça hafiflediğinizi hissedebilirsiniz. Bu hissiyat size duygusal anlamda yeni bir yön kazandırıyor.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Fikrine güvenerek yardım istediğiniz her insan sizi doğru yönlendirmeyebilir. Geçmişteki bazı kararlarınızı, sonuçları ve bu konuda sizi destekleyen kişileri düşündüğünüzde farkı görebilirsiniz. İnsanların niyetlerini iyi anlamalı, kime ne kadar güveneceğiniz konusunda dikkatli olmalısınız. 

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Yeni hobiler edinmek için duygularınıza cevap verecek alanlara yöneliyorsunuz. Yaşadığınız duygusal boşluk sizi farklı bir kişisel gelişim yatırımına doğru götürüyor. Bunun bir mecburiyet olduğunu değil, hayatınıza bir katkı olarak düşündüğünüzde yaşadığınız anın keyfini çıkarabileceksiniz.

YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık .

Kişisel alanınıza müdahale edilebilir. Kimliğinizi hiçe sayarak hareket etmeleri yetileriniz ve fikirlerinizin çok iyi anlaşılmamasının bir göstergesi olabilir. Çevrenize karşı kendinizi daha doğru ve net bir ifade etmeniz gerektiği üzerinde düşünmenizde ve buna göre tutum sergilemenizde fayda var.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Yakınlarınızla aranızdaki bağı güçlendirmek için düşüncelerinizde değişikliğe gidiyorsunuz. Bu değişiklikler size başlangıçta radikal gelebilir. Ama konuştukça ve süreç içindeki hislerinize odaklandıkça aslında her insanın yapması gereken bir şey olduğunu görmek, sizi daha da rahatlatacaktır.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Zihninizi ve koşullarınızı yeni bir hayal için değerlendirebilirsiniz. Gelecek planlarınız, maddi hedeflerinizle ilgili kurduğunuz sistemi daha da geliştireceğiniz formüller üzerinde düşünmelisiniz. Bu süreçte yol almak istediğiniz kişiler varsa, onları yeni sisteminize dahil edebileceğiniz zemini oluşturabilirsiniz.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Kendinizle ve çevrenizle ilgili gerçekleri fark etmek, size kendinizi iyileştirmek için yeni ve büyük fırsatlar sunabilir. Fazla sahiplenme ve mağdur psikolojisinden sıyrıldıkça hayatınızın daha kolay ve hafiflikle ilerlediğini görebilirsiniz.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.