Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 11 Temmuz 2022

Astroloji

11 Temmuz 2022, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Enerjinizi kullanmadığınızda motivasyonunuz çok çabuk bozuluyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak bir girişimcilik örneği sergileyebilirsiniz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.

BOĞA: Yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz

İKİZLER: Partnerinizle aynı duyguları hissetmek sizin için çok önemli. Yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünü bulabileceksiniz.

YENGEÇ: Mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. İşinizle ilgili gelişmeler mevcut. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Kişisel ilişkilere temkinli yaklaşmalısınız.

ASLAN: Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı şekilde yorumluyorsunuz. Özellikle kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

BAŞAK: Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içindesiniz.

TERAZİ: Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı istiyorsunuz.

AKREP: Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyle iş ilişkileriniz hız kazanacak. Olaylara farklı bir şekilde yaklaşmanız sizi ilginç biri yapıyor. Güçlü dostlukların insanısınız. Gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz.

YAY: Her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması motivasyonunuzu artırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İnatçı yönlerinizle başarıya daha çok yaklaşacaksınız.

OĞLAK: Köklü değişimler gezegeni Plüton burcunuzda geri gidiyor. Karışık düşünceler içindesiniz ve sabit olmak konusunda kararsızsınız. Duygularınızı kontrol edin. Ani gelişen şartların sizi zorlamasını istemiyorsanız dikkatli olun.

KOVA: Çalışma yaşantınızda büyük bir hızlanma mevcut. Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Organizasyonlar yapmak yapınıza epey uygun.

BALIK: Çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın onların size olan ilgileri çok fazla. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.