Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 11 Mayıs Salı

Astroloji

11 Mayıs Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

11 Mayıs Salı günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Çevre baskısı ile karşı karşıyasınız. Sizi kısıtlamak isteyenlere en büyük cevap elde edeceğiniz başarılar olacaktır. Bu baskı size sizin bile farkında olmadığınız bir potansiyeli gösterebilir, odaklandığınız konu bu olursa onu bulabilirsiniz.


BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Çevrenize karşı kendinizi ifade ederken zorluk yaşayabilirsiniz. Tereddütleriniz sizi endişeye sevk ediyor olabilir. İfadeyi önce kendinize verin ve hangi duygunuzun ne yoğunlukta olduğuna, nasıl etkilendiğinize ve buna nasıl yön verdiğinize kesin bir karar verin.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Duygularınızın sıkıştığını hissettikçe gerginleşiyorsunuz. Sizi anlamakta zorlanan kişiler tahammül seviyenizi zorlayacaktır. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz bir yerde ısrarla durmak yerine alan değiştirmeyi seçmelisiniz. Sadece bugün için bile bunu yapıp yalnız kalmak sizi bir daha bu duruma düşmekten alıkoyabilir.

YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Finansal konularda aklı selim hareket etmeye çalışıyorsunuz. Kimi zaman daha duygusal ve dürtüsel düşünüyor olsa da bu durumun sizden aldıklarının farkındasınız. Ama farkındalıklar aklınızın çekmecesinde durmak için değil hayatın içinde onlarla hareket edebilmek içindir.


ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

Sosyal çevrenize karşı yeni bir üslup ve sınır belirliyorsunuz. Bu değişiklik sizi yalnızlaştırabilir. Yalnızlığı kendinizle vakit geçirmek ve gelişmek olarak tanımladığınız müddetçe, bunu bölmek istediğinizde arkadaş / partner seçimlerinizin yönü de daha iyiye varacaktır.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Kariyer alanınızda iletişiminizi değişken ve esnek bir hale getirmeye çalışıyorsunuz. Sabit olduğunuzu düşündüğünüz konularda bu algıyı kırmak, size de çevrenize de iyi gelecektir. İhtiyacınız olan samimi ve faydalı ortamı bu şekilde sağlayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Yeni bir dönüşüme gitmek isteyebilirsiniz. Hatalarınızın farkına vararak sabit düşüncelerinizi geride bırakıyorsunuz. Bu durum size aşk hayatınız ve kişisel gelişiminizle ilgili iyi gelişmelerin sinyalini verecektir.


AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Olgunlukla karşılayacağınız durumlara artık sizden beklenmeyen tepkiler veriyorsunuz. Tahammül seviyeniz azaldıkça sabrınız da sınanacaktır. Kendinize hakim olmakta zorlandığınız anlarda bir yargı belirleme fikrinden vazgeçin ve size iyi gelecek olan neyse onun peşine düşün.


YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık

.Doğru kelimeleri ve üslubu seçmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda yanlış bir yolda olduğunuzu düşünüyorsanız size bunu düşündüren meseleniz üzerine kafa yormalısınız.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Çalışma ortamınızda farklı ve kalıcı çözümler, fikirlerle hareket etmek işlerinizi ve iletişimlerinizi iyileştirecektir. Birlikte çalıştığınız kişiler bu duruma şaşırmakla birlikte bundan memnun olduklarını da dile getirebilir. Eğer uzaktan çalışıyorsanız bu motivasyonu dijitale taşıyın ve sosyal mecralara yeni bir soluk getirecek işler yapma teklifinde bulunun.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Duygusal olarak kendinizi sıkışık hissediyorsunuz. Üzerinizdeki baskı sizi daha fazla yalnızlığa sürüklüyor olabilir. Güvendiğiniz kişiler ve dostlarınızla sıkıntınızı paylaşmayı deneyebilirsiniz. Aklınıza hiç gelmeyen ya da sıklıkla gelen ama uygulama yolu bulamadığınız bir çözüm önerisi almak size iyi gelecektir.

BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Kendinden emin ve olgun davranışlar sergiliyorsunuz. Duygusallığınızı kenara bırakarak profesyonel bir bakış açısı kazanmanız iş hayatınızdaki süreçleri daha iyi yönetmenizi sağlayacaktır.


 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.