Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 1 Haziran Çarşamba 2022

Astroloji

1 Haziran çarşamba Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ: Hızlı düşünüp acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve çekicisiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Birtakım zorluklarla karşılaşmanız sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

İKİZLER: Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından da değerlendirmelisiniz. Çekiciliğinizi çevreniz üzerinde deneyebilir ve başarı sağlayabilirsiniz. Seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz.

ASLAN: Çevrenizle farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Günün ilerleyen diliminde kendinizle ilgili planlarınızı aktif ve hızlı bir şekilde uygulayacaksınız.

BAŞAK: Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşkta doğru zamanı beklemelisiniz. İlişkilerinizde istediğiniz ilgiyi göreceksiniz. Arkadaşlarınızın bazı tekliflerine kayıtsız kalamayacaksınız.

TERAZİ: Sürekli değişim içindesiniz. Partnerinize samimi davranıyorsunuz. Bağımsızlık duygularınızda çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyorsunuz. Davranışlarınız sizi ön plana çıkaracak.

AKREP: Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu fark ediyorsunuz. Duygusal yaralanmalara açık bir gün. Olayları derin algıladığınız için değerinizin anlaşılmaması sizi kırıyor. Kaygılarınız daha da artıyor.

YAY: Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çektiğiniz için herkes sizden farklı şeyler bekliyor. İşinize bağlığınızın sağlığınıza olan etkisini düşünmeli ve çalışırken kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

OĞLAK: Yoğun çalışma temponuz sayesinde birçok başarı gelecek. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Elinizdeki işe odaklanmalısınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere çok daha yakın davranmalısınız.

KOVA: İşbirliğini sevmeniz çevrenizin kalabalıklaşmasını sağlıyor. Enerjinizi sosyal ilişkilerinize kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Güzel fırsatlar gündeme gelecek.

BALIK: Bugün çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesiniz çabuk geçiyor, her işinizi yarım bırakıyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.