Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Gökyüzünde olumlu havalar var burcunuzu okumadan yeni haftaya başlamayın

Astroloji

Perşembe gerçekleşecek dolunay, kariyer konusunu ön plana çıkarıyor. Bu dönem iş kurabilir, iş değiştirebilir veya üstlerimizle işimizle ilgili hedeflerimizi konuşabiliriz. Bu dolunay, Türkiye’deyse muhalefetin sert çıkışlarına işaret ediyor.

Perşembe Oğlak burcunun 3’üncü derecesinde bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunayda ‘Polis sabit yıldızı’ etkin olacak. Bu yıldız, Mars ve Jüpiter karakterinde bir yıldız; çok çalışma ve başarı elde etmekle ilgilidir ve hırsları sembolize eder. Yani dolunay zamanı hırslanıp çok çalışacağız ve emek vereceğimiz konularda başarı yakalayabileceğiz.

Etkilerini 15 gün boyunca hissedeceğimiz bu doğa olayı, Oğlak burcunun sembolize ettiği konuları gündemimize taşıyacak. Astrolojik olarak Oğlak burcu; disiplin, ciddiyet, kurallar, sıkı çalışmak, görevler, ödevler, düzen getirmek, gerektiğinde sınırlar koymak, kariyer, statü, sorumluluklar, prestij ve yalnızlıkla ilgilidir. Dizler, kemikler, cilt ve eklemler de yine Oğlak burcunun yönettiği alanlardır. Dünyada ve ülkemizde etkileri neler olacak ve nasıl hissedeceğiz; bakalım...

MELANKOLİ AĞIR BASABİLİR

Dolunayla birlikte hayatımıza çekidüzen vermek gereken konular nelerse onlara rahatlıkla odaklanacak, görev ve sorumluluklarımızın üstesinden gelebileceğiz. Bu dönem üretim zamanıdır. Üretmek, çalışmak, sistem kurmak, düzen kurmak adına adımlar atabiliriz. Kariyerimiz açısından da önemli kararlar verebiliriz. İş kurabilir, iş değiştirebilir, üstlerimizle işimizle ilgili hedeflerimizi konuşabiliriz. Bu dolunay zamanı amacımız her ne olursa olsun ancak ciddi adımlar atarsak başarılı olabiliriz. Bizi, statümüze ve prestijimize daha fazla önem vereceğimiz bir süreç bekliyor. Belki yapacağımız işler pek eğlenceli olmayacak ama yapmak zorunda olduğumuz için yapacağız. Ayrıca parasal konular önem kazanacak; para biriktirmek, parayla ilgili orta ve uzun vadeli planlar veya yatırımlar yapmak için de adımlar atabiliriz.

Bu dönem irade gerektiren konularda da başarılı olabiliriz. Sigarayı bırakmak ya da diyete başlamak istiyor ama bir türlü o iradeyi gösteremiyorsanız işte bu dolunayda gerekli olan motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Bu dönem tek başına olmak keyif verebilir, birçok işimizi yalnız halletmek isteyebiliriz; belki de tercih edilen bir yalnızlık bize iyi gelebilir. Melankolinin ağır basabileceğini de söyleyeyim.

Sağlıkla ilgili olarak da dişlerimize özen göstermeli, diş kontrollerimizi yaptırmalıyız. Eklemlerimize ve cildimize dikkat etmemizde de fayda var. 3 derece Oğlak, bacak üstleri ve gözlerle ilgilidir; bu bölgeler ekstra hassas olabilir. Göz doktoruna görünmemiz gerekebilir veya göz hassasiyetleri artabilir. Spor yaparken bacaklarınızın özellikle üst kısmını çok zorlamayın.

FAİZ ORANLARI DÜŞEBİLİR

Dolunayın dünyadaki etkilerine gelirsek... Oğlak burcu aynı zamanda hükümetler, inşaat sektörü, askeri konular, komutanlar, yargıçlar, kural koyan kişiler, tarihi eserler, tarihi yerler, yaşlılar ve ekonomiyi sembolize eder. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinin getirdiği ekonomik yaraları sarmak adına birtakım adımlar atılabilir, belki de birtakım tasarruf planları ortaya konabilir. Faiz oranları ve krediler bu dolunayın odak noktasında olacak. Dolunayın kötü bir açısı olmadığından, faiz oranlarının düştüğünü görebiliriz. Umarım Oğlak burcunun temsil ettiği tasarruf, karşımıza çalışan sayılarında düşüş olarak çıkmaz.

Aşı ticareti konusunda önemli durumların meydana gelebileceği bu dönemde, tarihi yerlere dair önemli gelişmeler yaşanabilir, ortaya eski kalıntılar, geçmişe ait ve tarihi aydınlatacak önemli bulgular çıkabilir. Polis sabit yıldızı; Papa, imamlar, başpiskopos, dini anlamda önde gelen kişilere de işaret ediyor. Bu kişiler onlardan beklenen ruhsal davranışları gerçekleştirmeyip eleştiri oklarına maruz kalabilirler.

TÜRKİYE’DE NELER OLACAK?

Finans, iş dünyası, para piyasalarının yanı sıra uluslararası ilişkiler, ülkenin ticari ortaklıkları, anlaşmalar ve sözleşmeler gündemde olacak. Bu dolunay, ülkemizin farklı ülkelerle yeni ticari anlaşmalar içinde olabileceğini gösteriyor. Ekonomik açıdan atılacak yeni adımlar, yeni ekonomi paketleri, faiz oranlarıyla ilgili önemli açıklamalar ve gelişmeler olabilir. Mars muhalefeti temsil ettiği için, muhalefetten özellikle parasal konularla ilgili sert çıkışlar görebiliriz. Bu dönem yangınlara ve patlamalara da dikkat etmeli.

(HÜRRİYET)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.