Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

En umursamaz burçlar...

Astroloji

İkili ilişkilerde bir taraf hep ilişkisine ve hayatındaki insana karşı daha özenli davranırken bir taraf da bunu asla umursamaz. Birlikteliklerde her zaman çok umursayan taraf daha fazla üzülür ve yıpranır. Karşı tarafın kendisine karşı aynı değeri göstermemesi kişiyi derinden yaralar. Peki astrolojide en umursamaz olan burç hangisi?

KOÇ: Koç burçları eğlenceli ve sosyal yönleriyle dikkat çekse de ilişkilerde çok kötü bir huyu vardır. Koç burçları genelde kendi isteklerini düşünerek hareket eder. Onun bu bencil davranışları karşı tarafı her zaman yorar. Koç burcu olan kişilerin tutarlılığı yoktur. Ya sizinle çok fazla ilgilenir ya da hiç ilgilenmez. Onların bu davranışları sizi ikileme düşürebilir.

İKİZLER: İkizler burcu olan kişiler yapıları gereği diğer insanlara göre daha rahat olur. Kolay kolay hiçbir şeyi kafaya takmayan ikizler burçları ilişkilerinde de bu tavrı sürdürür. Size bazen arkadaşınızmış gibi davranabilir. Problemlerinizle çok fazla ilgilenmez. Bu sebeple onlarla ilişki yaşamak biraz zorlu bir yolculuk olabilir. Vurdumduymaz davranan ikizler burcu için sadece kendi eğlencesi ve sosyal hayatı önemlidir. Sizi asla hayatının merkezine almaz. İkizler burcunun bu umursamaz tavrıyla baş edebilmek zor olur.

YAY: Yay burçları genellikle kendi dünyalarında yaşar. Çevresinde olup biten hiçbir şey ile ilgilendikleri görülmez. Yay burçları ilişkilerinde de böyle davranır. Sevgilisiyle yeteri kadar ilgilenmez onun hayatındaki gelişmeleri umursamaz. Yay burçlarının bu ilgisiz tavrı zamanla karşı tarafı üzebilir. Bu sebeple yay burçları ile sevgili olmadan önce bir kez daha düşünmeniz gerekir.

KOVA: Özgürlüğüne düşkün kova burçları için kendi hayatları büyük önem taşır. Onlar yeni insanlar tanımayı ve arkadaş edinmeyi çok sever. Kova burçlarının bu yeni insanlar tanıma hevesi sizin daima ikinci planda kalmanıza sebep olur. Kova burçları ile ilişki sürdürebilmek zordur. Onların bu bağımsız ve ilgisiz tavrı ile mücadele edebilmek kolay olmaz. Sürekli onları dengede tutmaya çalışmak ve tek taraflı ilgi göstermek sizi yorabilir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.