Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

En psikopat 4 burç...

Astroloji

Bazı insanların sınırları olmaz. Onlar tehlikeli ve karanlık oyunlar oynamayı severler. Bundan asla korkmazlar. Hayatınızdaki insanın da böyle olup olmadığını merak ediyorsanız astroloji bu konuda size yardımcı olabilir.

1-TEHLİKELİ YENGEÇ BURÇLARI

Yengeç burcu olan kişiler her zaman dünyanın en tatlı insanları gibi görünür. Onların duygusal ve hassas tavrı sizi ele geçirir. Hatta onları üzmemek ve kırmamak için çok dikkatli davranırsınız. Ancak yengeç burcu olan kişilerin duyguları çok çarpık olabilir.

Yengeç burcu olan biriyle gerçekten yakınlaştığınızda onun karanlık yönlerine şahit olursunuz. Kendilerini kontrol etmeyi bırakırlarsa yengeç burçları en tehlikeli insanlar olabilir. Yaşadıkları hayâl kırıkları bazen onlara o kadar ağır gelir ki yaptıkları şeylerin sonuçlarına inanamazsınız.

2-KARANLIK YÖNLERİ GÜÇLÜ AKREP BURÇLARI 

Akrep burçları her zaman gizemli olur. Kendileri hakkında çok fazla detayı karşı tarafa belli edip paylaşmazlar. Akrep burçlarını bu sebeple tamamen tanıyabilmek her zaman kolay olmaz.

Akrep burçlarının intikamcı yönü onların en karanlık tarafı olarak bilinir. Ona yapılanları asla unutmayan akrep burçları sinirlendiğinde korkunç biri olabilir. Karanlık ve güçlü yönleri çok baskın olan akrep burçları, insanları manipüle edip bu şekilde kontrol etmeye çalışır.

3-GİZLİLİKTEN NEFRET EDEN YAY BURÇLARI 

Yay Burcu olan kişiler dürüstlüğü çok önem verir ve gizlilikten nefret eder. İnsanların bir şeyle sakladığını fark ettiklerinde bu durum yay burçlarını rahatsız eder. Hemen sizi ifşa etmeye kalkarak tüm sırrınızı açığa dökmeye çalışabilir. Yay burcu olan kişiler şimdiye kadar tanıdığınız en neşeli gözüken ancak psikopat olan burçlar arasındadır.

Yay burçları, sizi öfkesiyle manipüle etmeye çalışarak bir saldırı planı belirler. Bunu genellikle sözleriyle yapar. Sizi yenebilmek adına saatlerce konuşur. Onun bu tavrı karşı tarafı çılgına çevirebilir.

4-ASLA İZ BIRAKMAYAN OĞLAK BURÇLARI 

Oğlak Burcu olan kişiler ince analizleriyle her zaman kusursuz planların ustası olur. İnsanları çok kolay manipüle edebilirler. Oğlak burçlarının sakin ve akılcı yapısı olayları paniklemeden istedikleri gibi yönlendirmelerini sağlar.

Oğlak burcu olan kişiler sizin zayıf yönlerinizi tek tek sabırla öğrenir. Zamanı geldiğinde bu zayıf yönleri kullanarak sizinle uğraşır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.