Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

En cesur 4 burç açıklandı!

Astroloji

Cesaret gerektiren işler bazen istenmeyen sonuçların ortaya çıkmasına sebep olur. Sürpriz sonuçlar bir daha bu hareketleri yapmak konusunda kişiyi şüpheye düşebilir. Ancak bazı burçlar var ki onlar tehlikeli şeyleri denemekten asla vazgeçmezler. Cesaret onların adeta bir parçası haline gelmiştir. En cesur burç hangisidir?

KOÇ BURCU

Koç burcu astrolojideki en cesur burçlar arasında ilk sırada yer alır. Koç burcunun yaşamında çekinme, bekleme, temkinli hareket etme gibi kavramlar bulunmaz.

Koç burçları tehlikleli ve riskli durumlarda bile çekinmeden hareket eder. Koç burcunun net ve cesaretli bu tavrı hayranlık uyandırır.

Ancak bazen bu durum koç burcunun öfke patlamaları yaşamasına sebep olabilir. Kinini içine atamaz, politik davranamazlar. Karşısındaki kişinin patron, müdür ya da nüfuzlu biri olmasını umursamadan lafını söyler.

ASLAN BURCU 

Aslan burcu da cesaret konusunda önde olan burçlar arasında yer alır. Toplulukla yapılan işlerde yöneticiliği üstlenip kararları kendileri almaya çabalarlar.

Aslan burcu her zaman kendi kararlarının en doğrusu olduğunu düşünerek hareket eder. Liderliği eline geçirdiği zaman cesur atılımlar yapar.

Aslan burcu aşırı neşeli olduğu için cesur tavırları onun eğlenceli görünmesine de sebep olur.

Ağır işlerden haz etmeyen ve tembelliği seven Aslanlar, üstlendiği sorumluluğun angarya kısmını değil yöneticilik kısmını tercih eder.

AKREP BURCU 

Akrep burcu astrolojide en gizemli ve karmaşık burçlar arasında yer alır. Akrep burçları yasaklı ve gizli saklı objelerin ardından gitmeye bayılır.

Bilinmeyen şeyler akrep burcunun her zaman ilgisini çeker. Karanlık tarafın izini sürmek onun doğasında vardır.

Akrep burçları, korku-gerilim türünde filmler izlemek için ideal bir partner olurlar. Toplumda muhafazakarlığın sınırlarına takılmış yasakları delmek de onlar için oldukça çekici gelir.

YAY BURCU 

Yay burcu durmak bilmeyen ve macera yaşamayı seven haliyle dikkat çeker. Yay burcunun, adrenalinin verdiği hazza ulaşmak için cesaret edemeyeceği hiçbir şey bulunmaz. Durağan aktiviteler onlara göre değildir.

Yay burcu birçok insanın çekindiği zorlu sporları gözü kapalı yapar. Bu cesaretiyle herkesi kendine hayran bırakır.

Yamaç paraşütü, dağcılık, kayak gibi tehlikeli sporları tercih ederler. Fazla risk aldıkları için fiziksel yaralanmalar kaçınılmaz olur.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.