Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Burçları bugün neler bekliyor?

Astroloji

16 Ocak'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

İşte, tüm cevaplarıyla 16 Ocak Pazartesi günlük burç yorumları...

Koç, Çevrenizdekilerin fikirleri sizler için önemli olacağı bir gündesiniz. Bu durum aklınızı karıştırabilir. Güven sorunu yaşayabilirsiniz. Kendi duygu ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmenizde fayda var.

 Boğa, Yeni konular gündeme gelebilir. Bugün sinirinize hakim olmayı denemelisiniz. Sağlığınızda kimi hassasiyetler oluşabilir. Maddi konularda danışmaya ihtiyacınız olabilir.

İkizler, İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Bazı maddi sıkıntılarınız olabilir. Bu sıkıntıları harcamaları planlayarak düzeltebilirsiniz. Kendinizi kararsız ve başarısız hissedebilirsiniz. Kaygılarınızdan sıyrılıp başarıya odaklanmalısınız.

Yengeç, Karışık olan ilişkileriniz belli bir düzleme kavuşacak. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız, maddi konularda rahatlayacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinizle danışmaya açık bir gündesiniz. Bazı konularda sosyal çevrenizle konuşmak, danışmak size iyi gelecektir.

Aslan, İşlerinizle ilgili karar vermede acele edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda acele etmek yerine dayanışmayı ihmal etmemenizi öneririm. Özel hayatınızda ise duygusallıktan biraz uzaklaşıp mantığınızı dinlemelisiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Kimi hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Başak, Fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, sohbet edeceğiniz arkadaşlarınızla görüşmelisiniz. Ani gelişmelere hazırlıklı olmanızı öneririm. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sindirim sisteminizde kimi hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizi öneririm.

Terazi, Ay tepe evinizde ilerlerken, kimi hırslarınız ön plana çıkabilir. Geleceğinize dair planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konuları görüşeceğiniz yetkili kişilerle görüşebilirsiniz.

Akrep,  Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlayabileceğiniz bir gündesiniz. En temel gündeminiz olan ailenize karşı kimi sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi bu konuda fazlaca yorduğunuzu söylemeliyim. Kendinize biraz zaman tanıyıp toparlanmaya ve dinlenmeye çalışın.

Yay, Güne rahatlamanızda yardımcı olacak bitki çayıyla başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü bugün ruhen rahatlamaya ihtiyacınız olacak. Sağlığınızla ilgili bazı hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İş yaşamınızda sizi huzursuz eden ortam ve konuşmalardan uzak kalmanızı öneririm. Mide ve baş  ağrılarına dikkat.

Oğlak, İş yaşamınızda yeteneğinizin farkındasınız. Ancak biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Çünkü biraz kırgın ve endişeli olabileceğiniz bir gün. İlişkilerinizde ve görüşmelerinizde rahat olmalısınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.