Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Burçları bugün neler bekliyor?

Astroloji

17 Ocak'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, istediklerinize ulaşmak için bazı vazgeçişlerde bulunacağınız bir gün. Güne biraz sinirli uyanmış olabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız ve çevrenizle kimi yüzleşmeler veya tartışmalara girebilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, iş, kariyer ve aşk konularında önemli adımlar atacağınız bir gündesiniz. Beraberliğinizde bugün ayrılık sinyalleri oluşabilir. Tartışmalardan uzak durmanızı öneririm. Sağlığınızla ilgili kimi hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendinizle kalıp dinlenmeye ve sakinleşmeye ihtiyacınız var.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bazı kopuşlar ve ayrılışların yaşanacağı bir gündesiniz. Çalışma alanlarınızda bazı kişilerle kimi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sakin kalmak çok önemli. Küçük bir kış tatiline ihtiyacınız olabilir. Günlerinizi iyi değerlendirip kendinize de zaman ayırmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, yeni ilişkilere başlamak için uygun bir süreçte değilsiniz.  Bazı sürprizler hoşunuza gitmeyebilir. Hayatınızdaki kişinin gizlediği bazı sırlarını öğrenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, çevrenizdeki bazı insanlarla ilişkinizi bitirebilir, görüşmeme kararı alabilirsiniz. Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Biraz sakin olmakta yarar var. Sağlığınızla ilgili bazı hassasiyetleriniz olabilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün çevrenizdeki insanlarla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.  Aşk hayatınızda önemli kararları alacağınız bir gündesiniz. Sakin olmakta yarar var. Biraz dinlenmeye, kendinizle kalmaya ihtiyacınız olabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün maddi açıdan bazı gelişmeler yaşayacağınız bir gün.  Giderlerinize dikkat etmelisiniz. Ayrıca borç verdiğiniz kişilerden paranızı tahsil etmek için de uygun bir gün gibi. Çözümsüz kaldığınız konularda çevrenizle dayanışmalısınız.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün yine yorgun bir gününüzdesiniz. Parasal konularda temkinli adımlar atmanızda fayda var.  Enerjiniz yüksek. Bu enerjinizi yakın arkadaşlarınızla buluşarak renklendirebilirsiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün sağlığınızla ilgili bazı hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Zihninizde bazı sorular olabilir. Kendinizi zihnen yorgun hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız sorunları zamana yayıp kendinizle yalnız kalmaya ve neşelenmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün yoğun bir gündesiniz. Kalabalık görüşmeler yapabilirsiniz. Güne dair planlar yapmanızda fayda var. Sakin olmaya gayret edin. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün şanslı gününüzdesiniz. Aşk, iş, kariyer konularında yeni ve güzel fırsatlar yaşanabilir. Öz güveniniz gayet iyi. Yaşadığınız sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Yalnızca biraz sakin kalmaya özen göstermeye gayret edin.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün hukuksal konularla ilgili tamamlanması gereken ne varsa gündeminizde olacak. Sevdiğiniz kişiden sürpriz bir hediye alabilir ve çok mutlu olabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.