Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bugün burçları neler bekliyor?

Astroloji

Uzman Astrolog Aygül Aydın, 20 Şubat günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 20 Şubat 2023 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. İşte, 20 Şubat 2023 Pazartesi günlük burç yorumları..."

KOÇ BURCU

Duygularınızın içinize sığmadığı bir gündesiniz. Duygularını paylaşmak için dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Sağlığına, bağışıklık sistemine biraz daha önem vermelisiniz. Biraz kendinizi geriye çekmek çok doğru bir karar olacak. Sabırlı olun ve çalışmaya devam edin.

BOĞA BURCU

Ailenize karşı abartılı davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Farkında olmadan yaptığınız konuşmalar kırıcı olabilir. Ortada bir sebep olsa bile hiçbir sebep ailenizle aranızı bozmak için geçerlilik taşımaz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek istediğiniz bugünlerde özellikle ailenizle vakit geçirmek size çözüm ve iyileştirme adına iyi bir fırsat olabilir.

İKİZLER BURCU

İletişiminizle göz dolduracağınız bir gündesiniz. Özgürlüğünüzü her ortamda dile getirirken kendinize has tarzınızla çevrenizdeki herkesle bir bağlantı kuruyor ve herkese cevap veriyorsunuz. Bazı kişiler bunu sinir bozucu bulacak diye kendinizden taviz vermeyin ama özgürlüğünüzün başkasının sınırlarını ihlal etmesine de mahal vermeyin.

YENGEÇ BURCU

Bazı konularda takıntılı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Günlük akışınızı sekteye uğratacak durumlar karşısında sağduyulu olmalısınız. Gereksiz ya da gerçekçi olmayan detayları bulun ve onlardan kurtulmak için bunun üzerine gidin.

ASLAN BURCU

Yakın çevrenize karşı aşırı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Size karşı olan tutumları eleştirirken aslında aranıza yeni bir sınır da koymuş olacaksınız. Bu sınırlar bir daha size aynı sorun ve tepkilerle gelmesini önleyecektir. Kırıcı olmamaya dikkat ettiğiniz müddetçe bu tavrınız sizi memnun edecektir.Uzlaşmacı tavrınız daha hayrınıza olacaktır.

BAŞAK BURCU

İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade ederken abartılı kelimelere başvuruyorsunuz. İyi ya da kötü hissettiğiniz her şey sizinle ve yaşadıklarınızla çatışır hale gelebilir. Düşünceniz, duygunuz ne ise onu her zamanki sadelik ve inceliğinizle anlatmak, sizi hem hafifletecek hem de bu hafiflikle daha mutlu yol almanızı sağlayacaktır.

TERAZİ BURCU

Çalışma alanınızda rutinlerinizi kontrol altına almak için duygularınıza yeni bir yön belirliyorsunuz. Sizin için hassas olan konular yıpranmanızı artırıyor. Neden bu kadar hassas olduğunuzu tekrar düşünmeli ve yüklediğiniz anlamları gözden geçirmelisiniz. Belki de durum sandığınız gibi değildir, kendinize fırsat verin.

AKREP BURCU

İkili ilişkileriniz ile ilgili yeni bir yön arayışında olabilirsiniz. Bugüne kadar bir strateji doğrultusunda hareket etmenin size kazandırdıkları ve sizden aldıkları konusuna kafa yormalısınız. Çözümü tam da burada bulacağınız için ne yapmanız gerektiğini de doğru bir şekilde anlamış olacaksınız.

YAY BURCU

Yakın çevreniz ile diyaloglarınızda abartıya kaçıyorsunuz. Herkes gibi sizin de kurallara uymanız gerekmektedir. Kuralların dışında hareket etmek sizi de beklentileriniz dışında olan durumlara itebilir.

OĞLAK BURCU

Özgüveninizi abartılı şekilde yansıtıyorsunuz. Egolu davranışlar güven vermek yerine sadece değerinizi düşürüyor. Kurmak için emek verdiğiniz hiçbir yapının kendi elinizle bozulmasına müsaade etmemelisiniz. Günün sonunda yalnız kalan olmak istemiyorsanız buna dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU

Özgürlüğünüze fazlasıyla düşkün olabilirsiniz. Çevre koşullarını hesaba katmadan hareket etmeniz bulunduğunuz gerekçeyi “bencillik” olarak belirleyecektir. Bu duruma düşmemek için kendinizle ilgili yapmak istediklerinizin yerini, zamanını ve dozunu iyi belirlemelisiniz.

BALIK BURCU

İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaların üzerinde fazla duruyor olabilirsiniz. Biraz sakinleşip ve makul bir şekilde düşündüğünüz zaman neyin ne olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Anladığınız ve farkına vardığınızda özür dilemeyi ihmal etmemelisiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.