Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

5 Temmuz burç yorumları

Astroloji

5 Temmuz 2021 Pazartesi burç yorumlarında neler var?

Koç: Soğukkanlılığını koruman gereken bazı meseleler gündeme gelebilir. Yüzleşmeler yaşarken kendine sınırlamalar koymaman bakış açını değiştirecektir. Baş ağrılarına dikkat!

Boğa: Değer verdiğin bir arkadaşının, senin hakkında konuştuğunu duyman incinmene neden olacak. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgiline karşı güvensiz yaklaşımlarda bulunabilirsin.

İkizler: Duvarlarını yıkmanın zamanı gelmedi. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek katılacağınız etkinlikler hepinize iyi gelecek.

Yengeç: Denge kelimesi senin için çok önemli olacak. İş arkadaşlarınla projeler, işler konusunda anlaşmazlık yaşayabilir, her şeyi yoluna koymak için ekstra çaba sarf etmek isteyebilirsin.

Aslan: Hayatla arana mesafe koymak isteyeceğin sabah saatlerinde yorgun olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin ilgisi hoşuna gidecek.

Başak: Elektronik eşyalarla bugün aran bozulabilir. İyi gitmeyen bir evliliğe ya da ilişkiye sahipsen bir şans daha vermeyi düşünebilir, bu anlamda olumlu bir konuşma yapabilirsin.

Terazi: Gün içinde bulunacağın ortamlarda kendini ne kadar rahat ifade ettiğine şaşırabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle evinizde yeni bir konsept oluşturabilirsiniz.

Akrep: İş yerinde radikal değişikliklere şahit olabilirsin. Bir süredir evinde yapmak istediğin ufak tefek değişiklik isteğin için harekete geçebilirsin.

Yay: İş ya da eğitim için yakın zamanlarda bir yurtdışı seyahati yapma planların var ise, bu konu üzerine yoğunlaşabilirsin. Çalışırken kendini bir yandan eğleniyor bulabilirsin.

Oğlak: Bir süredir iş ortamında mutsuz olduğunu hissediyorsan, olayları akışına bırakman gerek. Evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planları yapabilirsin.

Kova: Senden saklanan olaylara karşı tahammülünün olmadığını gösterebilirsin. Bugün mantıktan ziyade duygularının baskın olduğu bir gün geçirebilirsin.

Balık: Birlikte olduğun kişinin ailesiyle ilgili sorunlarına bugün sen de dâhil olabilirsin. Ego savaşlarına tanık olup, onlardan olabildiğince uzak durmak isteyeceğin bir gün geçireceksin.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.