Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

31 Ocak 2022 günlük burç yorumları

Astroloji

Astrolog Murat İpek'ten 31 Ocak 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Koç

Mali durumunuzu sabitleyin. Sevdiğiniz birine bile olsa borç vermeyin ve tabii almayın da. Bugün para konusu sevimli durmayabilir.

Boğa

Hayallerinizin peşinden gitmeye başlayın. Motivasyon dışında aslında her şeye sahipsiniz. Zaman çok hızlı geçiyor. Aklınızdakini yapın.

İkizler

Başkalarının durumu veya meydana gelen sorunlar konusunda sıra dışı veya duygusal olabilirsiniz. Alışılmışın dışında hareketlerle stresinizi azaltabilirsiniz.

Yengeç

Artan güveniniz ve başarı dürtünüz, istikrarı sağlamak için gerekli reformları yapmanıza yol açacaktır. Korkmayın ve atılımcı olun.

Aslan

Evdeki sorunlara biraz dikkatinizi vermenizde fayda var. Sizden gerekli bir şey isteniyorsa bunu yerine getirmeye bakın.

Başak

Olumlu tavrınız ve motive edici ruhunuz bugün zorluklar karşısında kazanacak. Biraz dikkatle, kendi yolunuzu çok güzel aydınlatabilirsiniz.

Terazi

Sevdiklerinizi memnun etmek için biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir. Ne çok insana faydanızın dokunduğunu anlamalısınız.

Akrep

Bugün her şeyden önce zamanınızın büyük bir kısmını ne olursa olsun kendinizi geliştirmeye ayırmanızda fayda var. En azından plan yapın.

Yay

Karşılaştığınız durum ne olursa olsun bir adım geri çekilin ve olaya başka bir açıdan bakın. Yoksa bugün yanlış anlaşılmalara kurban gitmeniz olası.

Oğlak

Bugün olmadık birilerinin kafanızı karıştırmasına veya sizi yanlış yöne yönlendirmesine kesinlikle izin vermeyin. Dikkatinizi toplayın.

Kova

İstediğiniz tanınma ve ödülleri almak için bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekebilir, düşünün bunu. Ayrıca bugün anlık alışverişlerden kaçının.

Balık

Neler olup bittiğini yeniden düşünme şansınız olduğunda, olumlu bir değerlendirme yapabilir ve buna göre hareket edebilirsiniz. Daha planlı olun!

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.