Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

29 Mart Salı günü burç yorumları

Astroloji

29 Mart Salı günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...

KOÇ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven birisiniz ve duygusal kırgınlıklarınızı unutarak sevdiklerinizin her şeyine koşuyorsunuz.

BOĞA: Son günlerde partnerinizle ilgili bazı konuları takıntı derecesine getirdiniz ve bu durum sizi olumsuz etkileyebilir. Biraz daha ılımlı olun. Karşınızdakini de keskin sınırlar içine sokmadan bu sorunu çözün.

İKİZLER: Bugüne sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgi aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirin. Kişisel başarıyı önemsemeyin çünkü değişikliğe ihtiyacınız var.

YENGEÇ: Beraber çalıştığınız kişilerle ilgili istemediğiniz davranışlardan etkileniyorsunuz. Mevcut dengeyi korumak için zorlanıyor ve kendi isteklerinizi kabul ettirmek için ince planlar yapıyorsunuz.

ASLAN: Maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Olumsuzluklardan etkilenmeyerek kararlı davranın. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Daha temkinli olmaya yönelmelisiniz. Kazançlı çıkacaksınız.

BAŞAK: Yakın dostunuza vereceğiniz destekle birlikte yeni konular gündeme gelecek. Aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatının doğması, sizin konuya daha çözümleyici olarak yaklaşmanızı sağlayacak.

TERAZİ: Çok farklı konulara kafa yormanız ve hatta bazı girişimlerde bulunmanız güzel. Ama o an için halledilmesi şart olmayan küçük pürüzlere takılmanız anlamsız. Gereksiz yere zaman kaybediyorsunuz.

AKREP: Yeni proje ve işler konusunda artan arayışınız sizi tatminsiz yapabilir. İşte bu noktada çok titiz ve detaycı düşünerek yanlış adımlar atmayın. Sezgilerinizden çok aklınızla hareket edin.

YAY: Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Eğer ortama ayak uydurur ve çekingen kalmazsanız kazançlı çıkarsınız. Arkadaşlarınız arasında size farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

OĞLAK: Size yeni kazanımlar sağlayacak olan iş konusunda bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu davranışınızın uygun olduğunu bilmelisiniz. Yakın dostlarınızla birlikte olmalısınız.

KOVA: Kısa sürede olayların lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmalar gündeme gelecek. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz

BALIK: Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece duygularınızın yönlendireceği bir gün olacak. Orijinal fikirlere açıksınız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.