Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

24 Şubat 2023 günlük burç yorumları!

Astroloji

Astrolog Özlem Recep, 24 Şubat 2023 günlük burç yorumlarını sizler için değerlendirdi. Oğlak burcunda yolculukları işaret ederken Başak burcunda ise uzun süre beklenen romantizm bugün gerçekleşebilir.

Oğlak ve Başak burçları dışında daha birçok burçta kariyer aşk ve maddi değişimler meydana geliyor. Burçlardaki bu değişimler gökyüzünde Venüs ve Platonun hareketlerine bağlı meydana geliyor. Günlük burç yorumlarında bunların bütün detayları yer alıyor.

KOÇ BURCU

Sevgili Koç burcu, sabah saatlerinde keskin ifadeler kullanmak bazı işlerinizde çıkmaz oluşturabilir. Akşamüstüne doğru enerjiler değişecek. Maddi anlamdaki konular biraz rahatlamaya başlayacak.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa burcu, hastane, ateşli rahatsızlıklar ve alerjenlere dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra yeni bir başlangıç yerine biraz daha önünüzü görerek hareket etmek önemli.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burcu, kariyerinizle ilgili bazı konuları ele almalısınız. Öğleden sonra çevrenizde maddi konularda size fayda sağlayacak kişilerden destek görebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç burcu, iş hayatınızı ilgilendiren önemli bir anlaşma arifesindeyseniz krizlerin içerisinden yeni çözüm noktaları sizinle olacak. Önemli bir eğitim ve proje hazırlığı açısından fark edemediğiniz eksikleri tamamlayacaksınız.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan burcu, yolculukların içerisinde olası sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal medya aracılığıyla önemli duyurularınızdan geri dönüş alacağınız bir günde olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak burcu, maddi konularla ilgili temkinli adımlar atmak önemli. Akşam vakitlerinde ilişkinizde romantik anlar sizinle olabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi burcu, iş hayatınızdaki önemli arkadaşlarınızla sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İş birliktelikleri açısından şahane vakitler sizinle. Eşinizle aranızdaki diyaloglara biraz dikkat.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep burçları, günlük koşturmacanızın içerisinde aşk hayatınıza vakit ayıramadığınız bir günden geçebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığına dikkat etmelisiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yay burçları, eski beraberliklerinizden birisiyle gün içerisinde canınızın sıkılacağı bir haber alabilirsiniz. Aslında karar sizde demek yanlış olmak. Olayları eski haline çevirmeyi mi istiyorsunuz yoksa yeni bir beraberlik mi?

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak burçları, ailenizi manevi anlamda yanınızda hissedebilir, onlara yolculuk yapabilirsiniz. İş hayatınızı etkileyecek sözleşmeler açısından olası terslikler olursa görmezden gelmek önemli, haftaya şartlar çok daha iyi olabilir.

KOVA BURCU

Sevgili Kova burçları, paranızı değerlendireceğiniz, para nasip kapılarınızın aralanacağı güzel bir gün. Ancak iş hayatınızda beklediğiniz haberlerdeki krize sebebiyet verebilecek konular karşısında sakinliğinizi korumanız oldukça önemli.

BALIK BURCU

Sevgili Balık burçları, kendinizi önemsemeye başladığınız günlerden geçiyor olabilirsiniz. Olası sağlık problemleriniz varsa özellikle yarın biraz daha temkinli hareket etmek ve tedavinizi aksatmamak oldukça önemli.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.