Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

12 Ekim Burçlar Uyanık Olmalı

Astroloji

Bugün gökyüzü özellikle karar verirken daha uyanık olmamız gerektiğini anlatıyor. Mars-Neptün kare yaptığı zamanlarda yeteri kadar objektif ve kararlı hissedemeyebiliriz. Böyle zamanlarda aldatıcı koşullar ya da değerlendirmeler gündeme gelebilir. Özellikle sabah saatlerinde maddi konularda bizi kısıtlayan durumlar yaşayabiliriz.

KOÇ: Kişisel gelişim ve değerinizi arttırmaya yönelebilirsiniz. Harcamalarınızla kendinizi şımartmanız mümkün.
BOĞA:Hayatınızın otoritesini kendi elinize alabilir, emin ve kararlı adımlarla kendinizi ortaya koyabilirsiniz.
İKİZLER:Kendinizle barışık ve bir olmanın peşine düşebilirsiniz. Başkalarından ziyade kendinizi anlamanız mümkün.
YENGEÇ:Sosyal gruplar ve çevrelerde kalıcı bir yer edinebilirsiniz. Uzun soluklu projelere başlamak için hevesli olabilirsiniz.
ASLAN:Toplumsal imajınızı prestijli hale getirmek için çalışabilir, bulunduğunuz konumda daha saygın biri olmayı hedefleyebilirsiniz.
BAŞAK:Bilgi birikiminizi yetersiz bulabilir, farklı eğitim ve ilgi alanlarına yönelebilirsiniz. Akademik anlamda şanslı haberler gelebilir.
TERAZİ:Finansal konular gündeminizde yer alabilir, sabit giderler ve kredi gibi borçlarla ilgilenebilirsiniz.
AKREP:İkili ilişkilerinizi olağanlaştırmak, bir düzene koymak gibi istekleriniz olabilir. Ortak şekilde ilerlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz.
YAY:İş hayatında üstün bir çaba gösterebilir, muazzam sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Güvenlik ve huzur arzunuz yoğunlaşabilir.
OĞLAK:Romantik duygu ve ilişkilerinizi idealize etme eğiliminde olabilirsiniz, adanmışlık hissi veren alanlarda bulunmanız mümkün.
KOVA:Ailenizle ilişkilerinizi geliştirmeye, bir arada olmaya özen gösterebilirsiniz. Yaşam alanınızdaki konforu arttırmaya yönelik bir çabanız olabilir.
BALIK:Sezgisel görüşünüze güvenerek hareket edebilirsiniz. Kendinizi rahat hissedeceğiniz alanlara kısa seyahatlerde bulunabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.