Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

10 Temmuz günlük burç yorumları

Astroloji

10 Temmuz günlük burç yorumları. Kova, Boğa, Terazi, Oğlak...

KOÇ: Duygular normalden daha derinden hissedilebilir ve onların yoğunluğunu savunmak zorunda kalmamak için gerçek duygularınızı gizleme arzusu yaşayabilirsiniz. 

BOĞA: Birine bir söz vermiş olabilirsiniz, ancak kişisel doğanız ve hatta sağlığınız, bir şekilde bundan geri dönmenize neden olabilir.

İKİZLER: Eski alışkanlıklar bugün yeniden ortaya çıkabilir. Muhtemelen geçmişteki bir konuyu tamamen aştığınızı düşünüyordunuz ancak bir hatırlatıcı size yanıldığınızı kanıtlayabilir.

YENGEÇ: Coşkunuz, çevrenizdeki biri için tam tersine sebep oluyor olabilir. Ya kıskanç oldukları, ilgisiz oldukları ya da sadece kötü bir ruh hali içinde oldukları için birini rahatsız edecek şekilde bir şey hakkında çok heyecanlı olabilirsiniz. 

ASLAN: Görevlerinizi kontrol altında tutmak için elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz, ancak derinlerde bugünü dinlenerek ve işle ya da ev işleriyle uğraşmadan geçirmek isteyebilirsiniz. 

BAŞAK: Bir yere varmaya çalışmak bugün zorluklara neden olabilir. Nerede olursanız olun, kendinizi uzun kuyruklarda, trafiğe takılmış veya genel olarak sıkışmış bulabilirsiniz!

TERAZİ: Otorite savaşları güne hükmedebilir. İşlerin belirli bir şekilde yapılmasını isteyebilirsiniz, ancak birileri yöntemlerinizle uğraşmaya devam edebilir ve kalp kırmamak için onların borularını öttürmelerine izin veriyor olabiliriniz.

AKREP: Duygusal bir anınıza birisi size meydan okuyabilir. Zaten normalden daha zayıf veya daha az özgüvenli hissediyor olabilirsiniz, bu da normalden daha sert davranmanıza neden olabilir

YAY: Bugün özel zamanınızdan feda etmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki özel biriyle olmak veya onunla bir şeyler yapmak istemiş olabilirsiniz ancak planınız öngörülemeyen bir şey tarafından kesintiye uğratılabilir. 

OĞLAK: Kaos, arkadaş grubunuz üzerinde bir gölge oluşturabilir. Arkadaşlarınızla eğlenceli ve heyecan verici bir gün bekliyor olabilirsiniz, ancak patlamalar veya gerginlikler, olumlu hislerinizi negatif enerjiyle değiştiriyor olabilir.

KOVA: Utanç verici bir an, o anki imajınızı etkileyebilir. Yapabiliyorsanız, işleri daha sakin bir yoğunluk seviyesinde tutmak isteyebilirsiniz, çünkü yanlış adımlarınızın daha çok fark edilmesi olasıdır.

BALIK: İdealist planlarınız mevcut gerçeklikle çatışabilir. Bugün için planlanmış birkaç farklı aktiviteniz veya göreviniz olabilir, ancak aksilikler ve gecikmeler, yapılacaklar listenizi takip etmenizi engelleyebilir veya sonuçlar beklediğiniz kadar iyi olmayabilir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.