Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

'Psikoloğum' dedi, kadın danışanları taciz etti

ASAYİŞ

Psikoloji bölümünde öğrenci olduğunu söyleyerek onlarca kadın danışanına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklandı.

Olay Adana'da meydana geldi. Kendisini üniversitede psikoloji bölümü öğrencisi olarak tanıtan ve danışanlarına cinsel terapi adı altında yaklaşan 26 yaşındaki Sercan Keskinkılıç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


E.M. adlı kadının şikayeti üzerine ortaya çıkan olayın ilk olmadığı öğrenildi. Arkadaşı aracılığıyla Sercan Keskinkılıç ile tanıştığını ve terapi bahanesiyle kendisini parka götürdüğünü sonrasında ise taciz ve cinsel istismara uğradığını belirten E.M yaşadığı olayı sosyal medyadan duyurdu.
Kendisinin paylaşımından sonra 18 yaşından küçük kızlarda olmak üzere bir çok kadınında aynı şeyleri yaşadığını ifade eden mesajlar aldığını söyleyen E.M Sercan Keskinkılıç'ın yakalanması için kampanya başlattı.


Keskinkılıç, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma sonucu yakalandı. ''Ben terapi yapıyorum, benimle cinsel birliktelik yaşarsan eski sevgilini unutursun'' diyerek onlarca kadına istismarda bulunan Keskinkılıç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.