Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza: 5 tır 2 yolcu otobüsü kaza yaptı

ASAYİŞ

İstanbul'da şiddetini artıran kar yağışının etkisi artarken kentte karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Özellikle yollarda meydan gelen buzlanma sebebiyle trafik kazaları gerçekleşiyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracının karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle Ankara yönüne trafik akışı durdu.

Kuzey Marmara Otoyolu buzlanma sebebi ile meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracı çarpıştı. Kaza nedeniyle kapalı olan otoyol 3 saat sonra trfiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikameti Uskumruköy mevkiinde artan kar yağışının etkisiyle zincirleme kaza meydana gelmişti. Kazaya 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracı karıştı. Kar yağışının etkisini arttırdığı bölgede kaza nedeniyle trafik akışı tek şeritten verilirken, Kuzey Marmara Otoyolu'na girişlerin trafik yoğunluğu yaşanmaması için Odayeri gişelerinden kapatılmıştı. Yaklaşık 3 saatin ardından trafiğe kapalı kalan otoyol araçların kaldırılmasıyla açıldı. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.