Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kütahya Valiliği'nden açıklama geldi

ASAYİŞ

Kütahya'da, tartıştığı komşusu tarafından tehdit edildiğini iddia eden N.A. (36), "Artık dayanamıyorum kurtarın, evimizi basıyorlar. Devlet beni koruyamıyor" diyerek video paylaştı. Kütahya Valiliği ise sosyal medyada gündem olan iddiaya ilişkin yapılan araştırmada, herhangi bir tehdit ve ev basma gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde oturan N.A., komşusuyla yaşadığı bir tartışmanın ardından çektiği bir videoyu sosyal paylaşım sitesine yükledi. Ağlayarak konuştuğu videoda "Artık dayanamıyorum, kurtarın ne olur? Evimizi basıyorlar, ne olur yalvarıyorum kurtarın artık. Devlet beni koruyamıyor. Nerede yasa, nerde kanun? Ölünce mi kurtaracak bizi devlet? Köylerinde 19 yaşında fidan boyluyu vuranlar, şimdi de beni vuracaklar, öldürecekler. Yalvarıyorum, artık kurtarın beni" diyerek yardım istedi.

Genç kadının videosu sosyal paylaşım sitelerinde kısa sürede yayıldı. Birçok kullanıcı genç kadının zor durumda olduğunu ve kurtarılması gerektiğini savundu. Kütahya Valiliği ise konuyla ilgili internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, herhangi bir ev basma ve tehtidin söz konusu olmadığı belirtildi. Konu adli makamlar, kolluk kuvvetleri tarafından takip ediliyor. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.