Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır'da eğlence mekanında silah ve mühimmat ele geçirildi

ASAYİŞ

Diyarbakır’da bir eğlence mekanında çok sayıda ruhsatsız tabanca ve uzun namlulu silahlar düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Bağlar ilçesinde S.A.'nın işletmeciliğini yaptığı içkili eğlence mekanında, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve uzun namlulu silahların bulunduğu, bu ruhsatsız tabancaları iş yeri içerisinde bulunan masa ve dolapların çekmeceleri içerisine gizli bölmeler yapılarak sakladıkları ve bu silahların satışını buradan gerçekleştirdikleri yönünde elde dilen bilgileri değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenledi.

14 Haziran’da düzenlenen operasyonda yapılan aramada, 1 Adet AK 47 model uzun namlulu tüfek, 3 adet AK- 47 uzun namlulu silaha ait şarjör, 108 adet AK-47 uzun namlulu silah fişeği5 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca şarjörü, 215 adet tabanca fişeği, 2 adet pompalı av tüfeği, 37 adet av tüfeği kartuşu, 1 TB kapasiteli Hard Disk ele geçirildi.


    
Gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme sonucunda şüphelilerden S.A.' nın tutuklandığı, F.K ve S.K. nın Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldığı belirtildi. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.