Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Askeri personeli taşıyan otobüs devrildi: 2 şehit, 45 yaralı

ASAYİŞ

Şırnak- Uludere karayolu Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Kazada 2 asker şehit oldu, 44 asker ve otobüs şoförü yaralandı. MSB'den de kazayla ilgili açıklama geldi.

Kaza, Şırnak-Uludere karayolu Balveren beldesi mevkiinde medyana geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan otobüs şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'taki araç kazasında, 2 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, araç kazasında yaralanan dört askerin tedavilerinin hastanede sürdüğü belirtildi. Şırnak Valisi Osman Bilgin de olay yerine giderek kazayla ilgili bilgi aldı.

MSB'den açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıkalamada şu sözlere yer verildi:

"Şırnak’ta meydana gelen araç kazasında, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.