Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Antalya'da banka müdürü, şube içerisinde silahlı bir kişi tarafından rehin alındı

ASAYİŞ

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bir banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Olay yerine gelen özel harekat polisleri şahsı ikna etmeye çalışıyor.

Antalya nın Kepez ilçesinde Mısır Çarşısı'nda bulunan bir bankada sıcak dakikalar yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre banka şubesinin müdürü, içeri giren kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı.

Durumun bildirilmesiyle gelen çok sayıda özel harekat polisi, banka şubesi önünde önlem aldı. Şahıs ikna edilmeye çalışılıyor.

DHA muhabiri Alparslan Çınar da olayla ilgili, "Polis ekipleri şuanda geniş güvenlik önlemi almış durumda. Polis Özel Harekat da hazırlık yapıyor. Silahlı bir kişi içeri girerek silahla birlikte banka müdürünü rehin aldı. Birazdan bir operasyon olacak gibi gözüküyor." dedi.

Diğer yandan henüz olayın nedeni ve içerideki suçlunun kimlik bilgisiyle ilgili detaylara ulaşılamadı. Bankada şube müdür haricinde başka birinin olup olmadığı da henüz bilinmeyen detaylar arasında.

Olay yerinden ilk görüntüler:

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.