Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İçinden çıkan pes dedirtti!!!

ANTALYA

Ailesiyle yapacağı piknik zehir oldu.Ekmeğin içinden çıkanı duyduğunuzda tüyleriniz ürperecek.

Antalya'da ailesi ile birlikte güzel bir piknik geçirmeyi planlayan adam, yaşadıkları karşısında şok oldu. Fırından aldığı ekmeği bölünce hayatının şokunu yaşadı. Ekmeğin içinde telef olmuş bir fare vardı. Hemen fotoğrafını çekip Gıda Hattına şikayet edip maddi ve manevi tazminat davası açtı. Şikayet sonrası işyerinde yapılan denetimde un deposu ve fırın kısmında el yapımı fare kapanı ve fare pislikleri tespit edildi. Firmaya cezayi işlem uygulandı.

1.5 ay önce yaşanan olayda, yaşadıklarının halen şokunda olduğunu dile getiren Alihan Taş, ekmeğin içinden fare çıkmasına anlam veremediğini ve olay sonrası Alo 174 Gıda Hattı'na şikayette bulunduğunu anlattı. Mağdur olduklarını ifade eden Taş, "Şok olduk. Mağduruz. Böyle bir olayın başkalarının başına gelmesin istiyoruz" dedi.

Ekmeği bölen eşinin yeni doğum yaptığını ve yaşadığı olay yüzünden sütten kesildiğini ileri süren Taş, "Eşim görür görmez midesi bulanıp kusmaya başladı. 1-2 hafta boyunca hastanelere gittik. Daha yeni doğum yapmıştı. 2,5 aylık oğlumuz var. Eşim yemek yemeyince ister istemez oğlum sütten kesildi. Mağduriyetimiz var, kabul edilemez bir olay. Artık ekmek almayı bıraktım. Ekmeği kaynanam yapıp gönderiyor, onu yiyoruz. Daha olayın şokunu üzerimizden atmış değiliz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.