Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Cani adam sokakta sevgilisinin boğazını kesti. Elindeki bıçakla çevredeki vatandaşlara saldırarak yardım etmelerine izin vermedi!!!

ANTALYA

Antalya'nın Kepez ilçesinde Özkan G. adlı cani, sokakta tartıştığı kız arkadaşı Naciye K.'yı bıçakla defalarca boğazından yaraladı. Kanlar içinde kalan kadına vatandaşlar yardım etmek istese de, Özkan G. elindeki bıçağı çevredekilere sallayarak yardım etmelerini engelledi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Yenimahalle'de saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, Özkan G. ile sevgili olan Naciye K. tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle Özkan G., yanında bulundurduğu bıçağıyla Naciye K.'yı boğaz ve boyun kısmına üst üste sapladı. Aldığı bıçak bıçak darbeleriyle yere düşerken Naciye K. 'yı sesleri duyan komşuları tarafından kurtarılmaya çalışıldı. Ama elindeki bıçağı bırakmayan Özkan G., yerde yatan Naciye K.'nın yanına kimseyi yaklaştırmadı. Apartmanda oturan iki kişi, Özkan G.'yi ikna etmeye çalışsa da nafile çıktı. Naciye K.'nın başını ayaklarının arasına alan Özkan G., bıçakla çevredekileri uzaklaşması için tehdit etti.

''EKİPLER GELİNCE OLAY YERİNDEN KAÇTI''

Çevrede bulanan vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşların tepkisi bir hayli artınca Özkan G, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis ekipleri caninin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

''ÇEVREDEKİLERE BIÇAKLA SALDIRDI''

Oturduğu balkondan sesleri duyan Fatma Rıfatoğlu:"Bağrışmalar vardı ve biz olayın bu duruma geleceğini bilmiyorduk. İçeriye kaçtığım an her şey olmuş ve bitmişti. İnsanlar da bir anda kalabalıklaşmıştı. Polis arandı ama gelene kadar kadın can çekişiyordu. Kadını bıçakladı ve kimseye de müdahale izni vermedi. Komşularda taş ve eline geçirdikleriyle şahsa müdahale etmeye çalıştı ama bıçağı filan etrafa salladığı için kimse bir şey yapamadı" dedi.

''AMBULANS YARALI KADINI GÖTÜRDÜ''

Bağrışma seslerini duyduktan sonra balkona çıkan Sebahat Rıfatoğlu:"Olayda ilk olarak kavga vardı ve sonradan bıçak olayı çıktı. Biz olayın son kısmına yetiştik. Kadın yerde yatıyordu herkes başına gelince şahıs yürüyerek olay yerinden kaçtı. Sonrasında ambulans geldi ve kadını götürdü. Ben adamın kadını tutup yere yatırdığı kısmını gördüm" diye konuştu.

GÖRÜNTÜLERİ TELEFONLA ÇEKİLDİ!!!

Özkan G.'nin Naciye K.'yı bıçakladıktan sonra yere yatırdığı ve yanına kimseyi yaklaştırmadığı görüntüler ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2 tane erkeğin Özkan G.'yi ikna etmeye çalıştığı görülüyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.